SEGRE

FUTBOL SOLIDARI

Campions i olímpics, units per l’esport inclusiu

Dimarts vinent al Camp d’Esports, en el partit All Star Football

El partit inclusiu es va presentar ahir a la regidoria de Cultura.

El partit inclusiu es va presentar ahir a la regidoria de Cultura.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Camp d’Esports viurà el pròxim dimarts 27 de desembre la “festa de l’esport inclusiu”, com la van qualificar ahir els organitzadors, amb l’àrbitre internacional de Primera divisió Xavier Estrada al capdavant, durant la presentació del partit All Star Football Inclusive, que enfrontarà personalitats de l’esport, principalment de Lleida, polítics i periodistes, i integrants de diferents entitats socials.

En la llarga llista d’esportistes destaca la presència de quatre olímpics lleidatans: el ciclista Sergi Escobar –doble medallista de bronze a Atenes 2004–, l’atleta Jackson Quiñónez, el piragüista Guillermo Díez-Canedo i el genet Albert Hermoso, així com diversos campions com l’exfutbolista Joan Capdevila, que té en el seu historial un Mundial i un Europeu, i la palista Núria Vilarrubla, vigent campiona d’Europa de canoa.

Tampoc faltaran a la cita exjugadors de Primera divisió com Sánchez Jara, Txema Alonso, Oriol Lozano i Ramon Maria Calderé; la blaugrana Vicky Losada; les espanyolistes Cristina Baudet i Carola García; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; el tècnic Emili Vicente; el director tècnic del Rayo Vallecano, Ramon Planes; la periodista i actriu Ares Teixidó, i la jove promesa Aleix Febas, actualment en el filial del Reial Madrid i que va estar ahir en la presentació de l’acte.

Febas va dir que “és un honor poder participar en un esdeveniment solidari com aquest i agraeixo al club que m’hagi permès estar-hi”.

L’All Star arrancarà a les 09.00 hores amb quatre partits infantils amb persones discapacitades i a les 11.30 està previst el partit entre personalitats de l’esport i membres de diverses entitats socials. Serà el punt de partida de la master class que organitzarà a Lleida Xavier Estrada Fernández, del 27 al 29 de desembre, sota el títol “Del rendiment a l’excel·lència”, que se celebrarà a les instal·lacions del Sícoris Club.

Encara que l’entrada és gratuïta, hi haurà una fila zero solidària a peu de camp i els recursos aniran destinats a l’Associació Ningú Fora de Joc.

El partit inclusiu es va presentar ahir a la regidoria de Cultura.

El partit inclusiu es va presentar ahir a la regidoria de Cultura.

tracking