SEGRE

BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça frena la caiguda davant un pèssim Milà i torna a guanyar

L’equip trenca una ratxa de tres derrotes consecutives

Joey Dorsey controla la pilota pressionat per Milan Macvan.

Joey Dorsey controla la pilota pressionat per Milan Macvan.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona Lassa va superar ahir l’EA7 Emporio Armani Milà (89-75) al Palau Blaugrana i va posar fi a la seua caiguda lliure, en una tornada a casa en què van trobar la seua millor versió en algunes fases per agafar forces abans d’arribar a l’equador d’aquesta fase regular, tot i que ho van fer davant d’un pèssim equip italià que va encadenar la setena derrota consecutiva. Va ser un pols entre dos equips sense moral immersos en una crisi de resultats, i només hi podia haver un guanyador. Per a tranquil·litat de la parròquia blaugrana, el Barça es va posar les piles des de l’inici i, a través d’un bon joc col·lectiu, i ajudat pel gran partit d’Ante Tomic (19 punts, 6 rebots i 5 assistències), van guanyar per posar fi a la ratxa de tres derrotes seguides, sis en els set partits previs al d’ahir.

No hi havia marge d’error, ja que perdre davant del Milà no només complicava encara més la classificació, sinó que també hauria deixat per terra la moral de l’equip, alhora que hauria enrarit més l’ambient. Però va succeir tot el contrari: victòria amb bon joc i reconciliació amb l’afició.

Va ser clau per posar les primeres diferències i va acabar amb 19 punts, 6 rebots i 5 assistències

El Baskonia, últim botxí dels de Bartzokas, va perdre ahir davant del Panathinaikos de Xavi Pascual per 69-68, després d’anotar només nou punts en l’últim període.

tracking