SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

Cita al Camp d’Esports per l’esport inclusiu

Xavier Estrada, amb el cartell de les jornades que comencen avui.

Xavier Estrada, amb el cartell de les jornades que comencen avui.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Camp d’Esports acollirà avui, a partir de les 9.00, l’All Star Inclusive Football 2016, una iniciativa a favor de l’esport inclusiu i que serveix també de punt de partida per a les masterclass “Del rendiment a l’excel·lència”, que organitza l’àrbitre internacional lleidatà Xavier Estrada Fernández des d’avui fins dijous.

A les 9.00 hores se citaran al Camp d’Esports quatre equips de futbol base, cadascun dels quals integrarà a les seues files futbolistes amb síndrome de Down. L’entrada és gratuïta i la iniciativa té també un caràcter solidari, de forma que durant tota la jornada es vendran tires per participar en diferents sortejos i la recaptació anirà íntegrament a l’associació Ningú Fora de Joc.

Disputat el torneig de base, a les 11.30 començarà un partit en el qual prendran part esportistes lleidatans olímpics, exjugadors professionals i també polítics i periodistes. Hi participaran Sergi Escobar, Jackson Quiñónez, el genet Albert Hermoso i la piragüista Núria Vilarrubla, per part dels olímpics, a banda d’exjugadors com Sánchez Jara, Joan Capdevila, Txema Alonso o Ramon Maria Calderé, així com l’actual jugador del Madrid B Aleix Febas o el director esportiu del Rayo Vallecano, Ramon Planes.

També hi haurà jugadores de l’Espanyol, com Cristina Baudet i Carola García, la blaugrana Vicky Losasa o els periodistes Carles Porta, Santi Roig, Artur Peguera o Sique Rodríguez.

A les 13.00 hores, la sala d’actes de la Diputació acollirà la conferència inaugural de les masterclass, a càrrec del psiconeuroimmunòleg Xavi Verdaguer. Durant tres dies hi parlaran professionals com per exemple el doctor Xavier Peirau o el mateix Xavier Estrada Fernández.

La plantilla del Lleida torna avui al treballLa plantilla del Lleida Esportiu dóna avui per finalitzades les vacances nadalenques i tornarà als entrenaments aquesta tarda. L’equip començarà a preparar ja el primer partit del 2017, que jugarà al Camp d’Esports davant del Badalona el proper 7 de gener. Amb aquest partit començarà la segona volta. L’equip farà festa el dia 1.

tracking