SEGRE

Futbol

Futbol inclusiu al Camp d'Esports

Olímpics i exfutbolistes participen en el All Stars Inclusive Football Lleida 2016 al costat de persones amb discapacitat intel·lectual

Futbol inclusiu al Camp d’Esports

Futbol inclusiu al Camp d’Esports

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol ha tornat avui al Camp d’Esports, que ha acollit l'All Stars Inclusive Football Lleida 2016, una iniciativa que ha servit de punt de partida per a la Mastrclass 'Del Rendiment a l’Excel·lència', que organitza fins dijous l’àrbitre lleidatà internacional Xavier Estrada Fernández. La jornada ha servit per reivindicar la inclusió social a través de l’esport de persones amb discapacitat intel·lectual i també tenia caràcter solidari, ja que servia per recollir fons per a la Associació Ningú Fora de Joc, que ajuda persones que han patit addiccions.

Tot l’esport lleidatà s’ha volgut sumar a aquesta jornada, que ha comptat amb la presència d’esportistes olímpics, com el ciclista Sergi Escobar o l’atleta Jackson Quiñónez o exfutbolistes de Primera divisió com Sánchez Jara, Txema Alonso o Joan Capdevila. No ha faltat a la cita l’exblaugrana Ramon Maria Calderé, encara que no ha jugat per una lesió al genoll i ha exercit d’entrenador. Periodistes i polítics també s’han afegit a la festa i els dos equips, el blanc i el blau, han inclòs a les seues files futbolistes amb síndrome de Down.

Estrada Fernández ha exercit d’àrbitre abans d’inaugurar les jornades que organitza, que oferiran diferents ponències relacionades amb l’esport durant tres dies.

tracking