SEGRE

DEPORTES

L’Actel torna al treball després de tres dies lliures

Papantoniou es reincorpora a l’equip retornat de Grècia || Els de Comenge tanquen divendres la primera volta davant del Clavijo

Borja Comenge dirigeix la sessió d’entrenament amb què l’Actel Lleida va tornar ahir al treball.

Borja Comenge dirigeix la sessió d’entrenament amb què l’Actel Lleida va tornar ahir al treball.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida va tornar ahir als entrenaments després que la plantilla hagi gaudit només de tres dies lliures, a causa de la congestió del calendari d’aquesta temporada a la LEB Or. Els de Borja Comenge, que van disputar el seu últim partit el dimarts 20 a la pista de l’Ourense (76-60), tornen a jugar divendres (21.00), aquesta vegada al Barris Nord davant el Clavijo, en el partit que tancarà la primera volta de la competició. A més, la setmana que ve l’Actel Lleida afrontarà un doble compromís, ja que el dimarts 3 (20.00) disputarà el primer partit de la segona volta al Barris Nord davant el Burgos i el divendres 6 (21.00) jugarà a Càceres, en l’únic duel de Reyes al costat del Burgos-Breogán. D’aquesta forma, la plantilla afrontarà tres partits en una setmana de competició.

Una de les novetats en l’entrenament d’ahir va ser el base Nondas Papantoniou, que es va perdre l’última sessió prèvia als tres dies lliures a causa que ja tenia programat passar les festes nadalenques a Atenes al costat de la seua família, abans d’incorporar-se a la disciplina de l’Actel Força Lleida procedent de l’Araberri. El tècnic Borja Comenge va poder comptar amb tots els jugadors de la primera plantilla, que va estar reforçada pels vinculats d’un Pardinyes que no torna a competir a la Lliga EBA fins al 14 de gener, amb el penúltim partit de la primera volta, davant del Palma B.

tracking