SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El lleidatà Pau Bosch fitxa per l’Alcoià que entrena Seligrat

El lleidatà Pau Bosch, ahir a les instal·lacions de l’Alcoià.

El lleidatà Pau Bosch, ahir a les instal·lacions de l’Alcoià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa lleidatà Pau Bosch, exjugador del Lleida, ha fitxat per l’Alcoià, rival blau al Grup 3 de la Segona divisió B, club que entrena l’extècnic blau Toni Seligrat i amb el qual s’ha compromès fins al juny del 2018, és a dir, el que queda de temporada més la següent.

Pau Bosch (Fondarella, 30-3-1988) ha jugat més de 200 partits a Segona B amb la UE Lleida i el Lleida Esportiu i és un dels molts jugadors que van deixar el club a final de temporada. El defensa va fitxar per un club de la lliga de Hong Kong, el Kitchee SC, però al cap d’uns mesos a l’antiga colònia britànica ha optat per tornar a la lliga espanyola. Seligrat ja va dirigir Pau Bosch durant les seues dos temporades al Lleida, les 2012-13 i 2013-14.

En totes dos l’equip es va classificar per disputar el play-off, però les dos vegades va caure en la segona ronda.

El defensa lleidatà, a banda de retrobar-se amb Seligrat a l’Alcoià, també ho farà amb dos excompanys del Lleida, els també defenses Carlos Barreda i Mario Fuentes.

No és l’únic integrant de l’equip alacantí amb passat al Lleida, ja que al cos tècnic també hi ha Josep Maria Ferrer Joma, preparador físic.

L’Alcoià ocupa en aquests moments la segona posició a la classificació.

tracking