SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Ultimàtum del Lleida a sis 'jugadors importants'

Jordi Esteve diu que “no rendeixen com volem” i si no milloren poden anar-se’n

Jordi Esteve, en una imatge d’arxiu davant del Camp d’Esports.

Jordi Esteve, en una imatge d’arxiu davant del Camp d’Esports.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, va advertir ahir que durant el mercat d’hivern hi haurà sortides de “jugadors importants” si no milloren el seu rendiment, assenyalant directament mitja dotzena de titulars habituals, i va admetre que les prioritats a l’hora de reforçar la plantilla són la incorporació d’un migcampista defensiu i un davanter.

En declaracions a Lleida Televisió, Esteve va explicar que “hi ha jugadors importants, que venien d’equips de categoria superior, que no estan donant el rendiment que volem. Ells ho saben i, per tant, si aquests jugadors no donen el rendiment que volem la seua continuïtat al club es pot complicar”. Esteve va apuntar directament “Guillem Martí, Fran Moreno, Cristian Alfonso, Cristian Gómez, Indiano i Turu Flores”.

Esteve va afegir que no se sentia “decebut”, sinó que era una qüestió “de rendiment” i va recordar que “ells han de donar el màxim, tenen més capacitat de la que estan demostrant i només en depèn que aquesta capacitat surti. La prioritat és el club i ho posarem tot per salvar la categoria”.

Segons la seua opinió, la positiva trajectòria esportiva del Lleida en els últims anys ha portat “a un punt de confusió” alguns dels nous. “Quan un jugador arriba a un club amb dinàmica positiva, dóna per fet que estarà a la part alta. Si va passar això va ser gràcies al sacrifici cada any de molta gent, jugadors i tècnics. Alguns donaven per fet que seríem a dalt i per a això cal augmentar el rendiment de cada un.”

Melgarejo va acceptar un acord que després va rebutjar, segons el club

Jordi Esteve va assegurar ahir que Horacio Hernán Melgarejo, el segon entrenador que el Lleida va destituir a començaments de desembre, havia acceptat un acord de rescissió que el seu advocat va presentar al club, però que després de rebre el sí del Lleida “va canviar d’advocat i va rebutjar l’acord que ell mateix havia presentat”. Melgarejo, que tal com informava ahir SEGRE denunciarà el club davant del jutjat social de Lleida, va negar ahir la versió d’Esteve.

El director esportiu va defensar que Gustavo Siviero té “tota la confiança” per part del club perquè “és una persona molt implicada, amb la qual hi ha comunicació constant i estem satisfets amb la seua línia de treball”, encara que va reconèixer que “en el futbol sempre manen els resultats”. Va insistir que “la responsabilitat és dels jugadors i ells són els que han de fer el pas endavant” i que “amb alguns no estem contents”.

tracking