SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Talls de trànsit per la disputa de les Sant Silvestre d’avui

Les de Lleida i la Seu d’Urgell, les més nombroses de les vuit carreres

Sortida de la Sant Silvestre de Lleida de l’última edició.

Sortida de la Sant Silvestre de Lleida de l’última edició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les diferents carreres, entre les Sant Silvestre i la dels Nassos que es disputen avui, provocaran diferents talls de trànsit a Lleida, la Seu d’Urgell, el Pont de Suert, Cervera, Artesa de Segre, Tàrrega, Oliana i Bossòst, per la qual cosa es recomana a les persones que tinguin previst circular per aquestes poblacions que estiguin atentes a horaris i recorreguts per minimitzar l’afectació. En total, entre totes les carreres que es disputen avui a les comarques lleidatanes, seran més de 4.500 corredors els que prendran els carrers, una xifra rècord.

La de Lleida, una de les més nombroses, compta amb dos recorreguts, un de 3,7 quilòmetres que començarà a les 16.15 i la de 10, prevista a partir de les 17.00. Les dos tenen sortida a Balmes i arribada a la plaça Cervantes després de recórrer diversos carrers de la ciutat.

Les vuit carreres disputades avui a les comarques lleidatanes tindran més de 4.500 atletes

Els organitzadors de la cursa esperen una xifra de participació pròxima a les 2.000 persones. Hi haurà un tall total de rambla d’Aragó i també quedarà afectat el pont Vell, que es veurà reduït a un únic carril. La recomanació és evitar l’ús del vehicle particular entre les 16.00 i les 18.30, així com atendre les indicacions de Guàrdia Urbana, Protecció Civil i el personal auxiliar de l’organització de la carrera.

També serà molt nombrosa la Sant Silvestre-Memorial Marc Peña Turet de la Seu d’Urgell, en la qual s’esperen prop de 1.800 corredors i que, amb un recorregut de 3,6 quilòmetres, començarà a les 18.30 a la plaça Els Oms.

També Bossòst disputa la desena edició de la carrera, de manera que entre les 16.00 i les 17.00 hi haurà restriccions de trànsit a la carretera N-230 i en diferents carrers de la població aranesa.

També hi ha carreres al Pont de Suert (17.00), Cervera (17.00), Artesa de Segre (11.00), Tàrrega (16.30) i Oliana (10.00), amb diferents recorreguts i una participació prevista d’entre 100 i 300 atletes en cadascuna d’aquestes.

tracking