SEGRE

FUTBOL

El juvenil del Lleida Marc Resa surt de l'UCI

El juvenil del Lleida evoluciona favorablement de l’operació i divendres va ser traslladat a planta || L’FCF li va regalar una samarreta de la selecció catalana

El juvenil del Lleida Esportiu li va dedicar l’última victòria de la temporada, al camp del Figueres.

El juvenil del Lleida Esportiu li va dedicar l’última victòria de la temporada, al camp del Figueres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Resa, el juvenil del Lleida Esportiu que va ser operat d’urgència el 10 de desembre al rebre un fort cop al cap durant el partit de Lliga Nacional davant del Nàstic, evoluciona favorablement i divendres va sortir de l’UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova, on estava ingressat arran de la intervenció, i va ser traslladat a planta per continuar la recuperació.

Des que Marc va ser sotmès a l’operació, ha rebut nombroses mostres de suport a través de les xarxes socials i del correu electrònic (coordinacio@lleidaesportiu.cat) que el club va posar a disposició dels aficionats que volguessin enviar-li missatges de suport.

Albadalejo substitueix Melgarejo, després que el Lleida prescindís dels seus serveis

Dissabte, Resa també va rebre la visita d’una delegació de la representació territorial a Lleida de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El vicepresident de l’FCF i delegat territorial, Jordi Terés, acompanyat de Jordi Pifarré i Robert Farrà, li van fer entrega d’una samarreta de la selecció catalana absoluta, que el dia 28 es va enfrontar a Tunísia a Montilivi. Els equips del Lleida Esportiu també es van sumar als homenatges durant l’última jornada de Lliga i el juvenil li va dedicar la victòria al camp del Figueres (0-3) amb samarretes de suport, de la mateixa forma que el filial, que guanyava al terreny de joc del Sant Ildefons (0-2).

A pesar de continuar en categoria juvenil, Marc Resa ja va debutar al filial de Primera Catalana i és una de les promeses més grans del club, ja que pot jugar com a central o al centre del camp. El primer equip del Lleida Esportiu també va mostrar una pancarta de suport en l’últim partit de Lliga davant l’Eldenc (2-0).

Albadalejo, al primer equip, i Mariani agafa el filial

Gerard Albadalejo serà el segon de Gustavo Siviero al primer equip després que el club decidís prescindir dels serveis d’Horacio Melgarejo el passat 6 de desembre. El fins ara entrenador del filial de Primera Catalana passarà a ser l’ajudant del tècnic argentí, mentre que les regnes del segon equip les prendrà Ismael Mariani.

Albadalejo era el principal candidat a ser el segon entrenador del Lleida Esportiu, encara que el club estava estudiant si compaginava aquesta funció amb la de tècnic del filial, que finalment serà Mariani, de 43 anys i exjugador de la UE Lleida, el Balaguer, el Fraga, el Tàrrega i el Binèfar. El nou entrenador del filial té una àmplia experiència a les banquetes, ja que va dirigir el Binèfar després de penjar les botes, el Montsó –al qual va classificar per disputar un play-off d’ascens a Segona B–, el Tamarit, el Tàrrega, l’Altorricó, l’Alabès B i el Sarinyena, entre d’altres. A més, Mariani també ha exercit de segon en el futbol professional, ja que va ser a l’Osca com a mà dreta d’Antonio Calderón i al Nàstic al costat de Juan Carlos Oliva.

tracking