SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Hem recuperat la nostra millor versió”

Comenge diu que van plantar cara a un rival a un nivell molt alt || Espera mantenir el to

Léo Demétrio i Ablaye Mbaye intenten capturar un rebot davant del potent joc interior del Burgos, format per Javi Vega i Goran Huskic.

Léo Demétrio i Ablaye Mbaye intenten capturar un rebot davant del potent joc interior del Burgos, format per Javi Vega i Goran Huskic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, no podia mostrar-se satisfet a pesar de la millora en el joc de l’equip, ja que el més important era sumar ahir la victòria davant del Burgos per acabar amb la mala ratxa de resultats.

Tanmateix, l’entrenador lleidatà va manifestar que “hem recuperat la nostra millor versió i hem pogut competir davant d’un rival d’entitat i que, a més, ha jugat a un nivell molt alt. L’important és que l’equip torna a tenir les idees clares, s’ha vist un grup que sap a què juga”, va afegir.

A més, Comenge va assenyalar que està preocupat per mantenir el to, més enllà de la dinàmica negativa de resultats en la qual es troba l’Actel Lleida en aquests moments. “Les dinàmiques influeixen, i encara més en partits com aquest, en què la pilota pesa més del normal. Tenen molt mèrit els dos tirs lliures de Nevels en els últims instants, perquè et pot pesar la pressió. Potser si haguéssim vingut d’una dinàmica positiva, Mbaye hauria arribat a tapar l’últim llançament, però això no ho sabrem mai. El que em preocupa és que sapiguem mantenir aquest nivell de joc, perquè sabem que així perdrem alguns partits, però també en guanyarem molts d’altres. La sort és que ara mateix no ens trobem en una situació d’urgència a la classificació”, va afegir el tècnic.

Per la seua banda, Diego Epifanio, entrenador del Burgos, va destacar el nivell que havien mostrat ahir els dos equips i va manifestar que “hem guanyat nosaltres, però si ho hagués fet el Lleida, hauria estat també el just vencedor. De vegades, les dinàmiques positives et donen aquest plus i hem pogut emportar-nos la victòria al final”.

tracking