SEGRE

DEPORTES

A San Mamés amb el trident

Luis Enrique convoca Messi, Suárez i Neymar per al partit de Copa d’avui (21.15) malgrat que han tingut més vacances || No revela si serà Ter Stegen o Masip qui supleixi Cillessen

Luis Enrique, amb gorra i ulleres fosques, ahir durant la sessió d’entrenament del Barcelona.

Luis Enrique, amb gorra i ulleres fosques, ahir durant la sessió d’entrenament del Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Athletic Club posa avui de nou a prova el Barcelona a San Mamés (21.15/GolTV), en una altra edició del duel més coper, ara l’anada d’una eliminatòria de vuitens de final entre els dos equips amb més títols en la competició i que s’han enfrontat diverses vegades en els últims anys. El Barça torna avui a la competició després de l’aturada nadalenca.

Luis Enrique va assegurar ahir que Leo Messi, Luis Suárez i Neymar han tornat de les vacances millor del que se n’havien anat. Els tres van entrar ahir en la llista de convocats, malgrat que van tenir uns dies més de vacances que la resta dels seus companys. “Estic gratament impressionat [amb el seu nivell de forma], han tornat millor del que se n’havien anat i estic content que hagin pogut disfrutar en família”, va explicar.

Sobre la visita a San Mamés, va advertir del nivell de

l’Athletic

, que va definir com “un equip molt valent, que no té por d’arriscar. No crec que canviï la seua manera de defensar”.

Va elogiar l’entrenador blanc-i-vermell, Ernesto Valverde, al qual s’ha esmentat com a possible relleu de Luis Enrique, en cas que el tècnic blaugrana no renovi al final de la present temporada. “Serà potser l’entrenador contra el qual més vegades m’he enfrontat des que sóc tècnic. És un dels entrenadors amb més nivell del futbol espanyol”, va destacar.

Precisament, preguntat pel seu futur, no s’hi va pronunciar i va dir que prefereix pensar exclusivament en el present: “Ja he sigut prou clar en diverses ocasions, i ara només pensem en la Copa. Si alguna cosa he après al llarg d’aquests anys és que el futur no existeix i com més planifico, pitjor surten les coses. És per això que prefereixo disfrutar el dia a dia”, va dir.

Una de les decisions que el tècnic haurà de prendre avui és qui rellevarà el porter Jasper Cillesen, que pateix una lesió muscular. Luis Enrique va admetre que ja té decidit qui serà el titular a San Mamés, encara que no va voler donar pistes sobre si l’elegit serà l’alemany Marc-André ter Stegen, habitual a la Lliga i la Lliga de Campions, o Jordi Masip, el tercer porter. “Les vegades que he fet excepcions és perquè abans els ho he comunicat als jugadors. Demà –per avui– ho sabreu. En funció del que veig, decideixo el millor per a l’equip. Tots els jugadors estan preparats per competir”, va explicar, per donar a entendre que el titular podria ser l’alemany.

Va afegir que en aquest període de la temporada serà necessari tenir tots els recursos possibles. “Potser tenim gairebé dinou partits en dos mesos. Seria una gran notícia, perquè significaria que seguim endavant en totes les competicions”, va concloure

tracking