SEGRE

DEPORTES

“Hem fet mèrits per empatar”

Luis Enrique diu que “no ens en podem anar contents perquè el més important és marcar un gol més que el rival i no ha sigut així” || El tècnic blaugrana no va voler valorar l’actuació arbitral

Els jugadors del Barça van sortir amb una samarreta de suport al jugador de l’Athletic Yeray Álvarez.

Els jugadors del Barça van sortir amb una samarreta de suport al jugador de l’Athletic Yeray Álvarez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va afirmar després del partit que el Barcelona havia fet mèrits per aconseguir almenys un empat, va confessar que no se n’anava content perquè l’equip havia perdut i no va voler valorar l’actuació arbitral ni els penals no assenyalats a favor del Barcelona. “Ha sigut un partit com els habituals a San Mamés, han jugat amb molta intensitat, amb futbol de pressió, no ens han deixat sortir... fidels al seu estil. A nosaltres ens ha costat al principi, ells han aprofitat dos sortides de pilota nostres per posar-se davant amb dos transicions ràpides.”

Va afegir també que “al final de la primera part hem tingut aproximacions però no hem sabut generar l’ocasió clara de gol i hem acabat alterats per les targetes i el que succeïa en el camp. A la segona part ens hem centrat més en el que podem controlar i hem merescut més perquè hem generat ocasions com per empatar”.

De les quatre targetes rebudes i els penals no assenyalats, no en va voler parlar. “S’ha pogut veure la frustració de les decisions, però cal posar-se en la tasca arbitral, que és molt difícil. Tots veiem les coses al nostre favor i el seu és un treball molt difícil”, va insistir.

Després de destacar que “físicament hem estat bé”, va confessar que no se n’anava satisfet per la derrota. “L’important és marcar un gol més que el rival, per la qual cosa no ens en podem anar contents perquè això no ha sigut així.”

També va destacar que “a la segona part hem tingut dos o tres accions per marcar, ells han abaixat la pressió i hem tingut més tranquil·litat, però ja sabem que la pressió tan alta amb què juguen sempre ens genera problemes”.

Per la seua part, Ernesto Valverde, entrenador de l’Athletic de Bilbao, va dir que “ha sigut un partit molt disputat, com tots els que juguem amb el Barcelona, que és un equip que ens obliga moltíssim des del primer minut fins a l’últim. A la segona part hem acusat l’esforç, ja amb nou jugadors hem aguantat com hem pogut i a l’última jugada han pogut marcar. Però anem al Camp Nou amb un petit avantatge”.

Va assegurar que l’eliminatòria estava molt oberta. “Si fa dos anys, després de guanyar 4-0 vaig dir que no estava resolta l’eliminatòria, imagineu-vos amb 2-1... Ja sabem de què és capaç el Barça al seu camp.”

Andrés Iniesta, per la seua part, també veu una “eliminatòria oberta”. “Ho hem intentat fins al final”, i dels penals va comentar que “són accions del joc que cadascú veu a la seua manera”.

Osasuna destitueix Caparrós al perdre a la CopaJoaquín Caparrós va ser destituït ahir com a tècnic de l’Osasuna després de la derrota per 0-3 davant de l’Eibar al partit de Copa i el fins ara director esportiu, Petar Vasiljevic, en serà el nou entrenador, el tercer en el que va de temporada. Caparrós, amb set derrotes i una victòria, va arribar a Pamplona fa només dos mesos en substitució del tècnic navarrès Enrique Martín, destituït el 7 de novembre després de la jornada 11.

tracking