SEGRE

TENIS TORNEIG DE BRISBANE

Un gran Nadal avança a tercera ronda i Muguruza ja és a semifinals

Garbiñe Muguruza celebra la victòria i el pas a semifinals.

Garbiñe Muguruza celebra la victòria i el pas a semifinals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista espanyol Rafael Nadal, cinquè cap de sèrie, va aconseguir ahir el seu pas a la tercera ronda de l’Open de Brisbane al derrotar amb summa facilitat el rus Mixa Zverev, que només va poder fer-li un joc per set en els 55 minuts que va durar el partit. “Crec que he tornat molt bé”, va agregar el tenista balear, que va subratllar la seua “efectivitat en el passing” però va lamentar el percentatge en el servei. “L’única cosa en la qual no he estat encertat ha sigut en el servei. No he estat segur en el meu percentatge de serveis i crec que no ha sigut tan bo”, va analitzar.

El pròxim adversari de Nadal servirà per avaluar de manera fiable el seu nivell en la reincorporació al circuit oficial després de guanyar el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi, ja que s’enfrontarà al canadenc Milos Raonic, primer favorit.

Per la seua part, Garbiñe Muguruza va assolir les semifinals en aquest mateix torneig al superar la russa Svetlana Kuznetsova per 7-5 i 6-4 en un partit igual de complicat que els dos anteriors, però que l’espanyola va resoldre malgrat un començament dubitatiu.

“M’ha costat començar el partit”, va comentar la hispanoveneçolana. “De sobte estava 1-4 a baix; m’ha costat entrar en el ritme adequat.”

tracking