SEGRE

MOTOR DAKAR 2017

Anul·lada la sisena jornada pel temporal que fueteja Bolívia

La caravana de pilots ja és a La Paz

La caravana del Dakar va arribar a La Paz després de la suspensió.

La caravana del Dakar va arribar a La Paz després de la suspensió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena etapa del Ral·li Dakar, que unia les ciutats bolivianes d’Oruro i La Paz, va ser suspesa ahir a causa del temporal que fueteja Bolívia. “L’equip de reconeixement enviat per l’organització ha constatat que el terreny pel qual havia de discórrer l’etapa es troba cada vegada pitjor, de forma que queda cancel·lada la sisena etapa entre Oruro i La Paz”, va precisar l’organització des del campament de La Paz.

La sisena etapa comprenia 786 quilòmetres, 527 dels quals eren cronometrats, per a autos, quads i motos, i uns 772 quilòmetres, amb 513 d’especial, per a camions.

El pilot lleidatà va lamentar la suspensió, però va assegurar que estava totalment justificada

Divendres a la tarda ja s’havia decidit escurçar l’especial de dissabte a la meitat, però després es va decidir anul·lar-la i que els pilots arribessin a La Paz en un enllaç sense cronometrar.

L’etapa disputada divendres també va haver de ser reduïda, de 447 quilòmetres cronometrats a 219, per la tempesta.

La caravana del Dakar va passar per un podi preparat a la plaça Mayor, al centre de La Paz, i després es va dirigir al campament, ubicat al Colegio Militar Gualberto Villaroel, al sud de la ciutat, on avui els pilots tindran el seu dia de descans.

La carrera es reprendrà dilluns amb la setena etapa, que porta els pilots a la ciutat d’Uyuni en un recorregut de 622 quilòmetres, 322 dels quals són cronometrats.

El pilot lleidatà Isidre Esteve va lamentar la suspensió de la jornada, però va assegurar que “estava totalment justificada”, d’acord amb el temporal que fueteja Bolívia. “Ho entenc perfectament, perquè tot està inundat i la gent d’aquí ens explica que mai havien vist ploure tant”, va explicar el d’Oliana.

tracking