HANDBOL PARTIT AMISTÓS

Entrenament de qualitat

L’Associació, amb 8 baixes, perd de vint gols davant del Granollers, de la màxima categoria || Irina Pop va marcar més de la meitat dels gols del seu equip

Una jugadora de l’Associació prova el llançament a porteria.

L’Associació Lleidatana va perdre ahir (41-21) davant del Granollers, que juga a la màxima categoria de l’handbol femení, en el XV Torneig Ciutat de Lleida, Memorial Ramon Clavería, en record al que va ser vicepresident de l’entitat.

L’Associació arribava al partit amb moltes baixes, entre les quals jugadores de la talla de Júlia Calduch, Marina Graell, Lucía Pasamán o Yula Tyahlyay, que van fer que no pogués oferir el seu millor rendiment. En canvi, al davant tenia un equip de categoria superior i amb molta més banqueta.

A pesar d’aquestes circumstàncies, l’equip lleidatà va poder aguantar bé en els primers compassos del matx. Encara que els costava marcar gols, a l’equador de la primera meitat la diferència era de tan sols dos (5-7). A partir d’aquell moment, les jugadores barcelonines, una mica espesses al principi, van començar a activar-se. D’aquesta forma, el parcial fins al descans va ser de 3-11 per a un resultat de 8-18 al descans.

A la segona meitat, el guió va ser similar al de la primera i el Granollers va tornar a superar l’Associació per deu gols fins al 41-21 final.

Les visitants van aprofitar el partit com a banc de proves i van poder entrenar diferents jugades, com per exemple la de jugar amb set atacants. Per part de les lleidatanes, bona actuació de les jugadores més joves, que malgrat el voluminós resultat van oferir una bona imatge. Va destacar també l’actuació d’Irina Pop, que amb onze gols va marcar més de la meitat dels gols del seu equip.

El pròxim partit de l’Associació ja serà oficial. Les lleidatanes provaran de trencar la mala ratxa de resultats de les últimes jornada dissabte vinent, a les 19.00 hores, a la pista del Mislata.