HOQUEI PATINS OK LLIGA

L’ICG perd a Reus a pesar de disputar un bon partit

Els lleidatans van posar contra les cordes els locals, però van caure al final

Els jugadors de l’ICG Lleida celebren un gol ahir a Reus.

L’ICG Software Lleida va disputar ahir un gran partit al Palau d’Esports de Reus, però va acabar perdent 7-6 després d’un gol de Marc Torra a falta de sis minuts per al final. Malgrat la derrota, l’equip d’Albert Folguera continua oferint les bones sensacions que l’havien portat a sumar 11 dels últims 18 punts, amb només una derrota.

El conjunt lleidatà es va veure superat a l’inici del partit per l’equip local, que amb gols d’Álex Rodríguez, Joan Salvat i Raúl Marín posava un 3-0 en el marcador abans del quart d’hora. Els gols de Roc Llisa i Darío Giménez per al 4-2 del descans donaven esperances al conjunt llistat. A la segona part, l’ICG va jugar molt bé i va posar el Reus contra les cordes. Va arribar a empatar el partit (6-6) en el minut 41 amb dos gols de Carlos Trilla i un de Joan Cañellas, i fins i tot l’hauria pogut guanyar en el tram final, però una targeta blava a aquest últim ho va canviar tot. Lluís Tomàs va parar la falta directa, però el Reus va aprofitar la superioritat per marcar el 7-6 final, obra de Marc Torra.