SEGRE
Cristiano Ronaldo va oferir ahir a l’afició madridista les seues quatre Pilotes d’Or.

Cristiano Ronaldo va oferir ahir a l’afició madridista les seues quatre Pilotes d’Or.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, va assegurar ahir que cal ajudar els àrbitres perquè tenen una “feina molt difícil” a la roda de premsa prèvia al partit que els enfrontarà al Vila-real avui (20.45 hores / Movistar Partidazo) a El Madrigal, i arran de la polèmica generada amb l’arbitratge en el partit de Copa davant de l’Athletic. “Als àrbitres cal ajudar-los, és molt complex decidir en dècimes de segon. És una feina molt difícil”, va explicar el tècnic asturià, que no va voler contestar sobre les declaracions de Gerard Piqué i sobre la possible sanció, si així ho proposa dilluns el comitè arbitral.

“No tinc gaire més a dir, no opinaré més sobre un tema que ja ha passat”, va afegir. “Qualsevol cosa que afavoreixi el col·lectiu arbitral i l’espectacle del futbol i protegeixi el futbolista, hi estic a favor”, va manifestar el tècnic blaugrana, que va preferir no continuar responent preguntes en relació amb aquest tema.

Pel que fa al partit que disputaran contra el submarí groc, el preparador culer va reconèixer que es tracta d’un encontre “difícil”, però va afirmar que hi van amb “la intenció de sumar els 3 punts”, cosa per a la qual necessitaran fer una gran matx. “Hi anem amb la intenció de sumar els 3 punts i necessitarem una gran nit per fer-ho, serà un partit difícil. És un rival que és a dalt, fent bé les coses”, va declarar Luis Enrique.

Sobre les aspiracions de lliga del seu equip, el tècnic asturià va comentar que encara tenen “marge d’error” per endur-se el títol de campió, encara que per a això han “de guanyar. No estem en la posició en la qual volem estar, però hem de guanyar per posar pressió al líder i intentar caçar-lo”, va sostenir.

En el partit davant de

l’Athletic

de Bilbao, el preparador blaugrana va veure els seus pupils “a un bon nivell”, i va assegurar que van merèixer aconseguir un millor resultat, ja que el seu equip va generar diverses ocasions. A més, va afirmar que no pensa canviar el planejament.

D’altra banda, l’exblaugrana Alexanco és el substitut de Jesús García Pitarch com a director esportiu del València, després que aquest presentés ahir la dimissió.

tracking