LLIGA ACB FC BARCELONA-OBRADOIRO

El Barça es refugia al Palau i escombra l’Obradoiro

Juan Carlos Navarro disputa una pilota amb Deividas Dulkys, jugador de l’Obradoiro.

La versió més coral del Barça es va oblidar de la crisi a l’Eurolliga i va castigar un inofensiu Obradoiro (100-76) per sumar la dotzena victòria a l’ACB. Després de l’enèsima decepció europea contra el Brose, l’equip de Bartzokas, molt encertat des de la línia de tres, va mostrar la seua cara convincent davant d’un rival que sempre va anar a remolc al Palau.

L’equip gallec va tenir opcions al primer quart gràcies a l’encert exterior. Però un

parcial de 10-0 del Barcelona va donar als blaugranes una primera renda de 12 punts (30-18). Va apostar Bartzokas per la segona unitat i l’equip va ampliar l’avantatge amb la recepta de l’Obradoiro en el primer acte: l’encert des del perímetre. El Barça va arribar a gaudir d’una renda de 18 punts (55-37). Un triple de Dulkys sobre la botzina va deixar el 55-40 amb el qual es va arribar al final dels primers 20 minuts. Després de la represa, va seguir veient-se un partit obert i vistós, tot i les múltiples pèrdues de pilota locals. Unes imprecisions que els de Bartzokas van suplir amb la màgia de Navarro, la presència interior de Tomic i les espurnes de Rice. La insistència de Dulkys des del perímetre i la grapa de Whittington i Llobet van ser els únics punts per a l’optimisme d’un Obra que va abaixar els braços en defensa mentre veia com els locals augmentaven l’avantatge (75-52). Una renda que va arribar a ser de 26 punts després d’un triple sobre la botzina de Claver (80-54). L’últim acte va ser un tràmit en què Bartzokas va donar descans al cinc titular i l’Obradoiro no va poder evitar que els suplents blaugranes arribessin als 100 punts de mans d’un Vezenkov que va acabar el partit amb 13 punts.