L’Alpicat, sense punteria

Va encaixar un gol als 5 minuts i, malgrat que va acabar tancant a la seua àrea la Rapitenca, no va poder evitar la derrota || Revés lleidatà davant un rival directe

Dos futbolistes de l’Alpicat lluiten per la pilota davant d’un jugador de la Rapitenca, en una acció del partit d’ahir.

L’Alpicat va sortir ahir derrotat de la Devesa de Sant Carles de la Ràpita davant d’un rival directe, la Rapitenca (1-0), que l’avança ara en la classificació. L’equip del Segrià va encaixar un gol en els primers minuts de partit i, encara que ho va intentar, li va faltar encert davant del marc tarragoní, un rival que va confirmar la seua solidesa com a local. L’Alpicat va sortir amb el debutant Fornós sota els pals, que suplia el sancionat Crisos, baixa per acumulació de targetes. L’equip lleidatà va sortir una mica adormit i al cap de cinc minuts ja havia encaixat un gol. Alex Forés va aprofitar una centrada per avançar el seu equip (1-0, 5’). El gol va animar els tarragonins, que van jugar els seus millors minuts en el primer quart d’hora del partit. Xavi Marqués, amb un tret llunyà, va enviar la pilota fora per molt poc. El mateix Marqués també va poder marcar tot seguit, en una altra centrada des de la dreta que va superar la defensa lleidatana. A partir del minut 20, l’Alpicat es va treure de sobre la pressió local i va començar a estirar-se i a tenir el control del joc. Aitor, amb una rematada des de dins de l’àrea, va poder superar el porter Josué, que va tornar a lluir-se al refusar una rematada de Gomà a centrada de Garrido. L’acció següent va generar polèmica, ja que Vendrell va ser abatut dins de l’àrea i no només l’àrbitre no va apreciar penal, sinó que va amonestar el jugador lleidatà. L’Alpicat encara va tenir una última ocasió abans del descans, amb una rematada de Pampliega a passada de Garrido, que el porter va treure sobre la mateixa línia de gol. A la segona part, els tarragonins es van tancar encara més a la seua àrea, però l’Alpicat, malgrat el seu domini, no va ser capaç de generar gaires ocasions clares de gol i en les que va tenir no va tenir encert. L’última ocasió va arribar en un llançament de Garrido, que se’n va anar a les mans del porter local, molt segur en tot moment, i l’Alpicat no va poder evitar la derrota.

“Hem començat un pèl adormits i ens han marcat ràpid, castigant-nos així potser per aquesta actitud. A partir d’aquí, el Rapitenca ha proposat un joc més directe i els ha fet efecte fins al minut 20”, va explicar.

“Hem reaccionat i hem començat a arribar amb perill, però la tònica nostra de tot el partit ha estat la mala fortuna i la imprecisió de tres quarts cap endavant”, va lamentar el tècnic.

“Hem començat un pèl adormits i ens han castigat per això”Jordi López Mena, entrenador de l’Alpicat, va admetre que a l’equip li va costar entrar en el partit i que, quan ho va fer, ja tenia el marcador en contra.