SEGRE

MOTOR RAID DAKAR

Els líders aguanten

Peterhansel guanya l’etapa i reforça el seu domini en cotxes i Brabec mana en motos després de ser tercer || Isidre Esteve es manté al lloc 37 de la general

Sam Sunderland condueix la seua KTM durant l’etapa d’ahir.

Sam Sunderland condueix la seua KTM durant l’etapa d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena etapa del Dakar, una marató que va haver de ser retallada de 322 quilòmetres cronometrats a només 161 a causa de les pluges que van caure al recorregut que uneix les ciutats bolivianes de La Paz i Uyuni, no va oferir canvis en la general de cotxes i motos, que segueixen sota el comandament del francès Stéphane Peterhansel (Peugeot) i del britànic Sam Sunderland (KTM).

El gal, que acumula dotze triomfs absoluts en la prova, es va imposar en la jornada amb un temps de 1:54:08 hores, seguit pel seu compatriota i company d’equip Sebastien Loeb, que va creuar la línia de meta amb només 48 segons de desavantatge. El sud-africà Giniel de Villiers (Toyota) va ser tercer amb 3:33 minuts de retard, el finlandès Mikko Hirvonen (Mini) quart a 5:03 minuts a Nani Roma (Toyota), cinquè, es va deixar 5:32 minuts en meta. Amb aquests resultats, el dotze vegades guanyador del Dakar lidera la general amb un temps de 15:57:06 hores, seguit per Loeb a 1:57 minuts, Roma a 11:07, el francès Cyril Despres (Peugeot) a 14:01 i Hirvonen a 47:24. Peterhansel, que ja va guanyar la cinquena jornada, suma així la segona victòria consecutiva en aquest Dakar, després de la suspensió de la sisena per qüestions climatològiques. Isidre Esteve, per la seua part, va entrar al lloc 38, a gairebé una hora, i segueix el 37 de la general, a més de 19 hores. En la categoria de cotxes, el britànic Sam Sunderland (KTM) va aconseguir mantenir el lideratge gràcies al tercer lloc en l’etapa que va guanyar el nord-americà Ricky Brabec amb 1.44 minuts d’avantatge sobre el portuguès Paulo Gonçalves. Joan Barreda va ser quart i Gerard Farrés dotzè i és el millor espanyol en la general (quart).

tracking