SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Farré torna a Gas Gas per córrer l'Estatal i l'Europeu

Fitxa per un any, tot i que el Mundial absolut el farà amb la Federació Espanyola

Farré posa amb l’excampió Marc Colomer després de firmar ahir el contracte amb la marca gironina.

Farré posa amb l’excampió Marc Colomer després de firmar ahir el contracte amb la marca gironina.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arnau Farré va segellar ahir la tornada a Gas Gas per a la temporada vinent, quatre mesos després d’abandonar-la per discrepàncies amb el llavors director general. El relleu al capdavant de l’apartat de competició de la marca gironina va permetre un acostament entre les dos parts, que ahir es va tancar amb la signatura del contracte amb l’ara director esportiu de la firma, el quàdruple campió mundial de trial (una vegada outdoor i tres indoor), Marc Colomer. “Estic molt content de tornar a Gas Gas, on sempre he volgut estar. Me’n vaig anar perquè no hi havia una bona entesa amb l’anterior director general, però al marxar la situació s’ha reconduït i m’han rebut amb els braços oberts, cosa que agraeixo moltíssim”, va indicar el jove pilot de Vilanova de Segrià, de tan sols divuit anys, que va lloar la nova Gas Gas. “S’adapta molt bé a la meua manera de pilotar”, va apuntar. L’acord permetrà a Farré tornar a ser pilot oficial de la marca, però amb matisos. Rebrà les motos i bona part dels recanvis durant tota la temporada, si bé amb el seu suport econòmic i mecànic en carrera només disputarà el Campionat d’Espanya absolut, que afrontarà per segon any consecutiu, i l’Europeu, si finalment la firma decideix disputar-lo, ja que altrament seria el mateix Arnau el que es faria càrrec de les despeses de viatge de les tres curses del calendari.

Al contrari, el Campionat del Món absolut, en el qual aquest any debutarà després de dos campanyes i mitja a la categoria júnior, el disputarà sota l’estructura de l’equip de competició de la Federació Espanyola de Motociclisme, que es farà càrrec de gairebé totes les despeses, tant d’inscripció, com de viatges i allotjament.

De cara al debut mundialista, Farré va reconèixer que està molt motivat. “Córrer una altra vegada el campionat júnior no em seduïa, en canvi fer-ho amb els grans em motiva moltíssim”, va indicar.

tracking