SEGRE

ESQUÍ DE MUNTANYA COMPETICIÓ

Kilian Jornet conquereix el Català amb dos lleidatans més al podi final

Kilian Jornet i Clàudia Galícia, amb els trofeus de campions.

Kilian Jornet i Clàudia Galícia, amb els trofeus de campions.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Kilian Jornet es va proclamar aquest cap de setmana passat campió de Catalunya d’esquí de muntanya, certamen disputat a l’estació gironina de la Molina i en el qual dos esquiadors més de Lleida, Miguel Caballero i Marta Riba, van ser tercers en les seues respectives categories. La prova, amb un desnivell positiu acumulat de 1.250 metres, va reunir més de 150 esquiadors, entre ells andorrans, francesos i components de la selecció sueca, com Ida Nilsson o Emelie Forsberg.

Kilian Jornet va ser el més ràpid en categoria masculina amb un temps d’1 hora i 12 minuts, un menys que Marc Pinsach, que es va haver de conformar amb el subcampionat, mentre que l’aranès Miguel Caballero es va classificar en tercera posició amb un registre d’1 hora i 14 minuts.

En categoria femenina, la guanyadora de la prova va ser la sueca Forsberg, seguida de la barcelonina Clàudia Galícia, que s’ha proclamat campiona de Catalunya. L’andorrana Sofia Dusautoir va ser tercera. El podi del Català, al qual només poden aspirar els esportistes federats a Catalunya, el van completar la barcelonina Marta Garcia, que es va emportat el subcampionat, i l’esquiadora de la Pobla de Segur Marta Riba.

tracking