SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, darrere Nierga

El davanter gironí, que ahir va rescindir amb el Granada B, objectiu per reforçar l’equip || Siviero desitja que els fitxatges vinguin “com més aviat millor”

El davanter Marc Nierga, objectiu del Lleida.

El davanter Marc Nierga, objectiu del Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida negocia el fitxatge del davanter gironí Marc Nierga (Olot, 15-4-1992), que podria convertir-se en el primer reforç del mercat d’hivern. Fa dies que les dos parts negocien i el futbolista es va desvincular ahir del seu club, el Granada B, per la qual cosa ja està en disposició de firmar quan les dos parts tanquin l’acord. El problema és que el Lleida no és l’únic club que licita per Marc Nierga, la qual cosa fa que mantingui també obertes altres negociacions. L’arribada de Nierga suposaria la sortida d’un dels actuals davanters, que amb tota probabilitat seria Guillem Martí, que ja no va jugar ni un minut dissabte davant del Badalona i que, al seu torn, negocia el fitxatge per un equip menorquí, el CE Mercadal.

Marc Nierga va destacar en el filial del Saragossa la temporada 2011-12, en què va marcar deu gols a Segona B. El curs següent es va incorporar a Osasuna B, equip amb el qual va marcar quatre gols i va passar al Guijuelo, de nou a Segona B, en una temporada, la 2014-15, en la qual va fer catorze gols, cosa que li va obrir les portes de Segona A. Va fitxar per l’Alcorcón, però només va jugar un partit incomplet. Aquesta temporada, al Granada B, ha jugat 16 partits i ha anotat 1 gol.

El tècnic argentí admet la necessitat de millorar el rendiment del Lleida en els desplaçaments

El Lleida desitja que els fitxatges arribin com més aviat millor per poder adaptar-se ràpidament a l’equip. Així ho va reconèixer ahir Gustavo Siviero. “No és fàcil fitxar, perquè és un mercat més reduït que el d’estiu, encara que tenim un parell de coses avançades. Es tracta que com més aviat vingui, millor, perquè haurem de pagar els dies d’adaptació.”

Siviero va assenyalar que l’equip viatja al camp de l’At. Llevant disposat a mantenir la ratxa –ha encadenat dos victòries– i la necessitat de “revertir els números firmats fora de casa, perquè a la primera volta la collita ha estat molt pobra” (només 3 punts). Va reconèixer que, malgrat la reacció de l’equip, sap que “un entrenador es juga el càrrec cada diumenge. És una cosa que porto amb naturalitat”.

“Des del primer moment hem intentat ajudar el Balaguer en el que fes falta”, va explicar Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida B.

El filial torna a la competició visitant el líder, el San CristóbalEl Lleida B tornarà a la competició aquest diumenge visitant el camp del líder del Grup II de Primera Catalana, el San Cristóbal (12.30). El filial blau no va jugar el cap de setmana passat ja que el partit previst davant del Balaguer es va ajornar a causa de la mort, en accident de trànsit, del futbolista de l’equip de la Noguera Yerai Darias.

tracking