SEGRE

HANDBOL MUNDIAL

Espanya s’espolsa els nervis del debut i derrota Islàndia

Al descans perdia 10-12 i va haver de remuntar

El central espanyol Daniel Sarmiento intenta llançar entre dos jugadors islandesos.

El central espanyol Daniel Sarmiento intenta llançar entre dos jugadors islandesos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola d’handbol va debutar ahir al Mundial de França amb victòria (27-21) sobre Islàndia a l’Arena de Metz, dins del Grup B de la primera fase, després d’espolsar-se els nervis de l’estrena per revertir amb autoritat la mala primera meitat.

El nou projecte de Jordi Ribera va firmar una gran targeta de presentació en la cita mundial complint el seu favoritisme davant del quadre islandès. El pes del debut i l’obligació de lluitar per les medalles va fer efecte en la renovada versió dels Hispans en la presa de contacte en terra francesa.

Després d’anar-se’n al descans perdent de dos (10-12), Espanya va reaccionar en totes les facetes, enfortida des de la defensa i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, nomenat MVP del partit, per endossar un 17-9 a Islàndia en el segon temps i sumar així els primers dos punts i la intangible confiança de l’estrena victoriosa. Malgrat la insistència del seleccionador espanyol Jordi Ribera en les jornades prèvies de la necessitat de dotar la defensa de la solidesa més gran possible, als Hispans els va costar força assentar la seua rereguarda.

Un problema que no només va facilitar notablement la tasca al conjunt islandès, sinó que a més, i potser el més important, va impedir a Espanya desplegar el joc de contraatac que tan bons rèdits li va donar durant la fase de preparació.

tracking