SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

El Municipal de la Seu d’Urgell estrena la remodelació dels vestidors

Un aspecte dels vestidors remodelats.

Un aspecte dels vestidors remodelats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els equips que utilitzen el camp de futbol Municipal de la Seu d’Urgell ja poden disfrutar aquest cap de setmana de les millores que s’han dut a terme en els dos últims mesos als vestidors de la instal·lació, amb les quals l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell ha donat continuïtat a la modernització i millora d’aquest equipament esportiu.

Les obres, que han comptat amb un pressupost de 30.250 euros, han permès la millora de la ventilació i l’extracció d’aire dels vestidors, amb la modificació de les portes i la revisió i substitució dels extractors que no funcionaven per aparells més eficients, per donar així solució al problema d’humitat que acostumava a patir la instal·lació. Una altra de les millores que s’han aconseguit amb aquestes obres ha estat la renovació del vestidor dels àrbitres, que ha canviat la distribució, i ara és més ampli i amb la instal·lació de nous vàters, lavabos i dutxa.

Als vestidors també s’han col·locat noves aixetes i, entre altres coses, s’han instal·lat portes per aïllar les dutxes del vestidor 1 i 2 i s’han reparat i substituït les rajoles de les parets. D’altra banda, s’ha canviat el paviment del terra i s’ha reparat la instal·lació elèctrica.

tracking