SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

La Reial, rival del Barça a quarts

I el Celta s’enfrontarà al Reial Madrid

Pere Gratacós, a la dreta, ahir durant el sorteig de la Copa del Rei.

Pere Gratacós, a la dreta, ahir durant el sorteig de la Copa del Rei.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Societat, un dels equips revelació de la temporada i al feu d’Anoeta, on el Barça no guanya des del 2007, serà el rival del conjunt blaugrana als quarts de final de la Copa del Rei, i al seu torn el Reial Madrid s’enfrontarà al Celta de Vigo. El sorteig, celebrat ahir a Las Rozas, va girar l’esquena a la possibilitat de viure el primer clàssic del 2017, però va aparellar els dos principals favorits amb equips que fa temps que practiquen bon futbol. Els blaugranes jugaran el matx de tornada al Camp Nou, i per la seua banda els blancs ho faran a Balaídos.

En les altres dos eliminatòries s’enfrontaran Atlètic de Madrid i Eibar, amb la tornada a l’estadi d’Ipurua, i Alcorcón i Alabès, amb el segon enfrontament a Mendizorroza. Els partits d’anada es disputaran entre el 18 i 19 de gener i la tornada, al cap d’una setmana.

El directiu havia declarat que l’astre “no seria tan bo” sense els seus companys

En les tres temporades que el Barça ha visitat el camp de la Reial Societat, amb Luis Enrique com a tècnic, els blaugranes no han aconseguit la victòria mai. A més, els donostiarres, que dirigeix l’exblaugrana Eusebio, estan en forma.

Hi ha tres precedents en els encontres entre Reial Madrid i Celta de Vigo a la Copa del Rei i tots són favorables per a l’equip madridista. L’últim enfrontament data de la temporada 2012/13, quan es van veure les cares en els vuitens de final.

Els gallecs van guanyar a Balaídos per 2-1, però els blancs es van imposar per 4-0 a la tornada i van accedir d’aquesta manera a quarts.

El club cessa Gratacós per les opinions sobre MessiEl Barcelona va anunciar ahir la destitució de Pere Gratacós com a responsable de Relacions Institucionals Esportives arran d’unes declaracions sobre Leo Messi. El club blaugrana, a través d’un comunicat, expressa que les paraules del directiu blaugrana “no coincideixen” amb l’opinió que l’entitat catalana té respecte a l’astre argentí.

tracking