SEGRE

DEPORTES

Luis Enrique: “Per renovar Leo s’ha de tenir tranquil·litat”

Eludeix polèmiques i se centra en el Las Palmas

Leo Messi ahir durant l’entrenament.

Leo Messi ahir durant l’entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, va assegurar ahir que per poder renovar Leo Messi s’ha de tenir “molta tranquil·litat”, ja que considera que no són altres que el mateix jugador i el club els que marcaran els tempos de la negociació, i d’altra banda va voler posar fi a les polèmiques sobre les últimes declaracions d’empleats del club en aquest sentit.

“Per renovar Messi s’ha de tenir molta tranquil·litat. Les pautes i el ritme els marquen Messi i el club”, va sentenciar el tècnic en roda de premsa. I és que Luis Enrique no va voler “entrar al joc” de comentar declaracions sobre la renovació del 10. Va defensar Pere Gratacós, destituït ahir. “He sentit totes les declaracions i ha dit que Messi és el millor, amb això em quedo. Es fa punta a tot. El club s’ha pronunciat amb la renovació, Messi s’ha pronunciat infinitat de vegades amb la seua idea”, va apuntar.

“A Anoeta no he guanyat mai com a entrenador, així que cada cop està més a prop el dia de guanyar allà”

Pel que fa a a l’aparellament amb la Reial Societat, un dels rivals malastrucs, se’l va prendre amb humor.

“És una evidència que Anoeta no és el camp on més sort hem tingut i com a entrenador no hi he guanyat mai, així que cada vegada està més a prop el dia de guanyar-hi. Serà una eliminatòria apassionant”, va puntualitzar.

Abans del desplaçament a Anoeta, el Barça rep avui el Las Palmas al Camp Nou (16.15 hores /beIN LaLiga). “És un dels equips que tenen una filosofia semblant a la nostra, s’estructura a través de la pilota. És un dels partits més divertits de veure per a l’espectador, però no per a l’entrenador rival per la dificultat que té prendre’ls la pilota”, va explicar.

D’altra banda, Leo té a l’abast afegir una víctima més a la seua nòmina d’equips que ha marcat, que són tots contra els que ha jugat a Primera a excepció del Las Palmas.

tracking