SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

“Nondas ha rebut una oferta de Grècia”

Comenge explica que no hi ha hagut acord || “Hem perdut perquè han jugat molt bé”

El base grec de l’Actel Lleida, Epameinondas Papantoniou, controla una pilota davant del jugador del Palència Jhornan Zamora, en una acció del partit d’ahir.

El base grec de l’Actel Lleida, Epameinondas Papantoniou, controla una pilota davant del jugador del Palència Jhornan Zamora, en una acció del partit d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va explicar després del partit que el base de l’equip, Epameinondas Papantoniou, ha rebut una oferta d’un club grec i que no hi ha hagut acord amb l’entitat lleidatana per al traspàs.

“Nondas ha tingut una setmana complicada. Li ha arribat una oferta des de Grècia”, va explicar, i va afegir que “no es tracta que ell accepti o rebutgi res, té un contracte amb nosaltres. No s’ha arribat a un acord, de manera que ha jugat i si d’aquí a una setmana no hi ha hagut acord, sembla difícil que n’hi hagi.”

Al contrari que l’eslovè Luka Rupnik,

Epameinondas

Papantoniou no té clàusula de sortida a un club de superior categoria. Qui el vulgui fitxar ha de fer-se càrrec de la clàusula de rescissió, cosa que de moment no ha passat.

Pel que fa al partit, Comenge va començar felicitant el Palència perquè “té molt mèrit el partit que han fet amb les baixes tan importants que tenien. És un equip que ha demostrat tenir talent i qualitat suficients perquè tots els jugadors han fet un pas endavant i s’han multiplicat. Ens han guanyat perquè han jugat molt bé”.

Va afegir que lògicament no podia estar content pel resultat, però que sí que ho estava per l’actitud dels seus jugadors.

“A nivell mental han estat de deu. Ells han hagut de jugar molt bé per guanyar-nos. Hem fet el que volíem fer i la prova és que hem estat a punt de guanyar el partit, amb una última possessió per empatar o guanyar. Però ells han jugat molt bé”, va insistir.

Comenge va lamentar que “durant el partit hem comès alguns errors que ells han sabut aprofitar sempre”.

tracking