HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Cinquena derrota seguida

L’Associació no supera la mala ratxa i torna a perdre, aquest cop a la pista del Mislata || Les lleidatanes van acusar les baixes i van perdre de vuit gols

Irina Pop va anotar ahir quatre gols davant del quadre valencià.

L’aturada nadalenca no va servir com a bàlsam per a l’Associació, que ahir va tornar a perdre (26-18) i suma ja cinc derrotes consecutives. A la pista del Mislata, les lleidatanes van aguantar durant els vint primers minuts, però després es van veure molt superades, tal com demostra el marcador.

L’Associació va arribar a Mislata amb la baixa d’última hora de Marina Graell, una de les seues millors tiradores, que s’afegia a una altra baixa important com la de Lucía Pasamán. De totes maneres, les lleidatanes van competir bé durant els primers vint minuts. Les defenses superaven els atacs i el resultat era de només un gol d’avantatge per a les valencianes (6-5). A partir d’aquell moment, el Mislata s’hi va posar més fort i es van començar a notar les debilitats defensives de l’Associació, que es va veure superada per la velocitat en atac de les seues rivals. Als problemes en defensa se’ls van sumar també els problemes en atac, on les jugadores blaves van perdre moltes pilotes i no van estar gaire encertades en la selecció de tir. Així, un parcial de 7-2 per a les locals en els darrers minuts del primer temps els va donar una còmoda renda al descans (13-7).

A la represa, les coses no van millorar, sinó que més aviat van anar a pitjor, amb el Mislata ampliant diferències gradualment. Amb el partit ja sentenciat, el tècnic Miroslav Vujasinovic va aprofitar per fer rotacions i donar minuts a jugadores menys habituals. Fins al final del partit (26-18) el resultat es va mantenir més o menys estable. En això va tenir molt a veure la portera Olga Pena, que va fer una gran actuació, sobretot durant la segona meitat.

Després d’aquesta derrota, l’Associació veu com el Mislata els empata a punts en la classificació. El pròxim partit de les lleidatanes serà diumenge vinent a casa davant de l’Amposta.