Poc premi per a l’Alpicat

L’equip lleidatà va sumar un punt davant del Rubí, en un partit en què, per ocasions, va merèixer haver-se endut la victòria || Va acabar amb 10 per la rigorosa expulsió de Pifarré, per doble groga

L’Alpicat va empatar ahir 0-0 amb el Rubí en un partit en el qual, per ocasions, va merèixer millor resultat i en què tots dos equips van acabar amb deu jugadors al patir una expulsió cadascun a la segona meitat.

Alpicat i Rubí van protagonitzar una primera part poc vistosa, amb poc ritme en determinats moments del matx. Va ser l’equip local el que va disposar de la primera ocasió clara per marcar. Al minut 22, Vendrell va recuperar una pilota, va entrar a l’àrea i, davant la sortida del porter Bracons, va disparar molt amunt quan es trobava en una situació immillorable per marcar.

L’Alpicat va disposar d’ocasions, alguna de molt clara, però el va condemnar a l’empat la falta d’encert

Va seguir insistint l’equip lleidatà, molt més ambiciós que el rival, encara que les ocasions arribaven en accions esporàdiques. Als minuts 26 i 31, Garriga va entrar a l’àrea però la seua rematada no va trobar la meta rival. També ho va intentar Romero al minut 38 però la rematada va sortir a fora, molt desviada. El Rubí va tenir la seua quan ja finalitzava la primera part, quan Jan Lladó va rematar fora un córner, ja al temps afegit.

Tot just començar la segona meitat, el mateix Jan Lladó (47’) va protagonitzar una bona jugada i la seua rematada la va enviar a córner Crisos. Van ser uns minuts durant els quals cap dels dos equips era capaç de controlar el joc. Però l’Alpicat va tornar a pressionar la meta rival buscant un gol que no va arribar per la falta d’encert.

Bracons, al minut 63, va aturar un bon llançament de Xavi Gomà i, en el 68, va ser Vendrell el que va tenir el gol a l’abast, però la seua rematada la va salvar en la línia de gol el visitant Aleix. La jugada que va poder canviar el duel va arribar al minut 70. Pifarré va controlar una pilota, va ser objecte d’una clara falta, marcada per l’assistent, però l’àrbitre principal va entendre que el jugador de l’Alpicat havia simulat la falta, el va amonestar i, com que es tractava de la segona groga, va deixar amb deu jugadors els lleidatans.

Fins i tot en inferioritat l’equip local va poder marcar en una acció de Garriga que, al minut 83, va connectar una excel·lent rematada que es va estavellar al travesser en una nova acció polèmica, ja que el rebot va tocar la mà d’un defensa, sense que l’àrbitre assenyalés penal. En els minuts finals el Rubí també es va quedar amb deu al veure una segona groga Cervantes. Al final, 0-0 i poc premi per a l’Alpicat.

El Balaguer rep el Reus B i ret homenatge a YeraiEl Balaguer rep avui el Reus B (16.30) en el que serà el seu primer partit del 2017, a l’ajornar-se la setmana passada el que havia de disputar davant del Lleida B, per la mort, en accident de trànsit, de Yerai Darias. Abans de començar el partit es portaran a terme diferents actes d’homenatge a Yerai, segons informa Joan Bové.