SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida B continua en ratxa

Un jugador del Lleida Esportiu B, ahir de groc, cau davant de la pressió de dos rivals.

Un jugador del Lleida Esportiu B, ahir de groc, cau davant de la pressió de dos rivals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va arrencar un valuós punt de la visita al líder, San Cristóbal. Els del Segrià, en línia ascendent a nivell de joc com a visitants, van plantar cara en tot moment al líder i tan aviat haurien pogut emportar-se el triomf com haver cedit una derrota al feu egarenc (2-2).

El filial que dirigeix Gerard Albadalejo va sortir ben plantat i concentrat, deixant pas a una lluita acarnissada a la medul·lar, zona en la qual es dirimiria el partit. Les pilotes en llarg amb molt sentit, la intensitat i les bandes van ser els protagonistes que van precedir el gol de Doncel per obrir la llauna. L’hàbil jugador ilerdenc va aprofitar la seua velocitat per deixar enrere la defensa local i picar la pilota per sobre del porter (0-1). Tanmateix, en l’última jugada abans del descans, Pablo va enviar el seu cop de cap a la xarxa per a l’1-1 momentani, un cop que notarien els de Ponent després del pas per vestidors. Ja amb el matx reprès, el Sancris va tancar el rival i va aconseguir el 2-1 per mitjà d’Albert López.

Tanmateix, el Lleida Esportiu B es va refer i en l’últim tram del xoc no només va empatar sinó que va disposar d’una ocasió molt clara per endur-se els tres punts. El tot just ingressat Martínez tornava l’equilibri a l’electrònic amb un impecable cop de cap al pal llarg del porter després d’una falta assajada (2-2). I pràcticament tot seguit, el mateix davanter a punt va estar d’aconseguir la victòria i el 2-3. Empat de prestigi.

“Considerem bo l’empat, però podíem guanyar”El tècnic del Lleida Esportiu B, Gerard Albadalejo, va afirmar després del partit que “era difícil encarar-lo, perquè és el líder i és el seu camp, però considero que l’equip ha estat bé en diferents fases de joc. Ha estat una pena no anar-nos-en al descans amb avantatge. Després de la mitja part, hem sabut aguantar i no encaixar-ne cap altre, i al tram final els hem superat. Fins i tot després d’empatar, hem tingut una ocasió molt clara per marcar. Així que el punt es pot considerar que és bo”.

tracking