SEGRE

DEPORTES_LUNES

El madridisme 'linxa' Raúl per haver elogiat Messi

L’excapità va felicitar el blaugrana al batre el seu rècord golejador

Messi va veure porta davant del Las Palmas, l’equip 35 a què marca.

Messi va veure porta davant del Las Palmas, l’equip 35 a què marca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl González, un dels grans símbols del Reial Madrid i que actualment exerceix com un dels ambaixadors de la Lliga espanyola, va ser ahir el centre de les crítiques del madridisme després que l’excapità blanc elogiés l’estrella de l’etern rival, Leo Messi, quan l’argentí va igualar dissabte el rècord que tenia per haver marcat gols a 35 equips diferents de la Lliga, una fita que l’exjugador del Madrid va aplaudir al seu compte de Twitter.

Raúl va publicar un missatge en el qual afirmava: “Un plaer disfrutar dels seus gols cada dia a #LaLiga”, frase que va publicar amb la imatge del mateix Raúl i Leo, que abans havia llançat la mateixa Lliga.

La reacció del madridisme no es va fer esperar i els missatges a les xarxes socials d’un sector de seguidors del conjunt blanc van ser molt durs contra un dels futbolistes més emblemàtics de la seua història. Raúl ja va desencadenar la ira dels aficionats blancs quan l’any passat va assistir com a ambaixador de la Lliga a la inauguració de la nova oficina del FC Barcelona a Nova York.

D’altra banda, després de la victòria davant del Las Palmas Luis Enrique va concedir dos dies de festa als jugadors, per la qual cosa no es reincorporaran als entrenaments fins demà dimarts per preparar el partit d’Anoeta contra la Reial Societat, que es jugarà dijous que ve, corresponent a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Arda Turan va aprofitar el descans per viatjar al seu país i participar en l’All-Star de la lliga turca de bàsquet, però no com a espectador sinó que s’ha vestit de curt. La seua obsessió era marcar un triple, tasca que va aconseguir després d’un parell d’errors. Va sortir ovacionat de la pista.

tracking