Jovetic celebra el gol que tancava la remuntada del Sevilla en el temps de descompte.

El Sevilla va guanyar 2-1 el Reial Madrid en el duel entre el segon i el líder de Primera divisió, en un partit sense un futbol brillant i en el qual els andalusos van remuntar el gol inicial de Cristiano Ronaldo, de penal, amb dos dianes en set minuts a la recta final de l’encontre. Amb aquests tres punts, el Sevilla es queda a només un punt del conjunt madrileny, que veu, a més, com el Barça es col·loca a dos. Tanmateix, el Madrid encara té pendent el partit ajornat per disputar el Mundial de Clubs davant del València a Mestalla.

En el tercer duel entre els dos equips en dotze dies, després de l’eliminatòria copera guanyada pel Madrid, andalusos i madrilenys van oferir una primera meitat d’escassa qualitat, de joc lent i poc incisiu, en la qual sempre es van imposar les defenses, amb l’equip merengue desconegut al crear molt poques opcions de gol. Encara que tampoc no va tenir ocasions gaire clares, el Sevilla va inquietar una mica més la porteria rival.

A la represa, el Reial Madrid va continuar sense aparèixer amb arguments sòlids per sotmetre els andalusos. Cristiano va estar molt perdut i al centre del camp blanc li costava connectar amb ell i amb Benzema. Tanmateix, el conjunt sevillà va començar a perdre la concentració i va incórrer en moltes pèrdues de pilota, una de les quals va finalitzar amb el penal de Rico sobre Carvajal que Ronaldo va anotar a la segona meitat. Tanmateix, el Sevilla no es va rendir i va empatar a cinc del final amb un gol en pròpia porta de Sergio Ramos, esbroncat tot el matx per la seua celebració d’un gol dijous, i va remuntar al 92 amb un golàs de Jovetic en el temps afegit.