SEGRE

FUTBOL

Marc Nierga: “Vinc al Lleida a sumar”

El davanter Marc Nierga afirma que vol recuperar “la confiança” que el va fer destacar a Saragossa B i Guijuelo || Ha firmat fins al juny del 2018

El nou futbolista del Lleida, Marc Nierga, ahir durant la presentació al Camp d’Esports.

El nou futbolista del Lleida, Marc Nierga, ahir durant la presentació al Camp d’Esports.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El davanter Marc Nierga Martí (Olot, 15-4-1992) va afirmar aquest dilluns, durant la presentació com a nou futbolista del Lleida, que espera recuperar “la confiança i la forma” que va mostrar al Saragossa B i al Guijuelo i que el va portar a fitxar per un equip de Segona A, l’Alcorcón. Encara que sap que arriba a un equip necessitat de gol, no es va atrevir a donar una xifra, però sí que va assegurar que “aportaré el màxim a l’equip. Vinc aquí per sumar i per ajudar que l’equip quedi el més amunt possible”. Marc Nierga, que procedeix del Granada B, ha firmat contracte pel que queda de temporada i la següent, és a dir, fins al juny del 2018.

El gironí va destacar la temporada 2011-2012 al Saragossa B, amb el qual va fer 10 gols a Segona B. L’any següent en va fer 5 amb Osasuna B i la temporada 2014-2015, 14 amb el Guijuelo. Després de passar per l’Alcorcón, on a penes va jugar, va fitxar aquesta temporada pel Granada B. “Vaig començar jugant bastant, tenia continuïtat, però l’últim mes vaig jugar poc i, a més, en una posició que no és la meua, per la qual cosa vaig valorar ofertes que tenia i em vaig decidir per la del Lleida, que és un club que sempre m’ha cridat l’atenció”, va afegir.

Marc Nierga va comentar que considera el Lleida “un club gran” perquè “en els últims anys ha jugat play-off d’ascens” i, a més, “a l’estar en un club català, sóc a prop de casa. De manera que vinc disposat a donar-ho tot i que les coses surtin al millor possible”.

Després de ser convocat el cap de setmana passat al camp de l’At. Llevant, va explicar que es va sentir molt ben rebut pels nous companys, a alguns dels quals, com Arnau i Quintillà, ja coneix i, després d’assegurar que li agrada la proposta de joc de l’equip, es va definir com un davanter “amb velocitat i profunditat. Intento provocar sempre l’error del rival i crec que sóc oportunista dins de l’àrea”. El davanter va completar ahir el primer entrenament amb el Lleida.

El filial disputarà dos partits en quatre dies la setmana que ve

Després d’arrancar aquest cap de setmana un valuós punt al camp del líder, el San Cristóbal, al Lleida B l’esperen ara dos partits en quatre dies.

L’equip que entrena Gerard Albadalejo tornarà a jugar com a visitant diumenge que ve, dia 22. Serà a les 12.00 hores al camp del Santboià, quart a la classificació.

I al cap de tres dies, el dimecres 25, jugarà a casa el partit que té ajornat davant del Balaguer, segon a la classificació de Primera Catalana. Aquest encontre s’hauria d’haver jugat el passat dia 8, però es va ajornar a causa de la mort del futbolista del Balaguer Yerai Darias en un accident de trànsit que va tenir lloc el dia 1.

tracking