SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida retindrà Rubio si la Cultural no paga el traspàs

Aythami, del Barakaldo, podria ser el seu recanvi, i el club busca un pivot

Aythami persegueix Urko Arroyo en una acció del Barakaldo-Lleida del ‘play-off’ passat.

Aythami persegueix Urko Arroyo en una acció del Barakaldo-Lleida del ‘play-off’ passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després del fitxatge del davanter Marc Nierga, que podria debutar dissabte vinent al camp de l’Hospitalet, després de ser convocat el dia de l’At. Llevant, el Lleida Esportiu centra ara els seus esforços en la incorporació d’un pivot defensiu que pugui actuar també com a defensa central, ja que considera prioritari reforçar l’esquema defensiu de l’equip.

Des del primer moment, el club va admetre que les prioritats eren un davanter i un pivot defensiu, encara que no es tancaran a qualsevol bona oferta que pugui oferir el mercat d’hivern.

El club espera que Nierga mostri el potencial que li va fer explotar al Guijuelo, ja que acompanyat de Casares i Fran Moreno, el pitxitxi de l’equip, amb cinc gols, considera que la davantera té prou potencial. Falta consolidar la part del darrere, ja que l’equip només ha estat capaç de mantenir la porteria a zero en quatre partits.

El mercat d’hivern no aportarà només entrades, ja que també hi haurà sortides, una de les quals podria ser la d’Òscar Rubio, que pretén la Cultural Lleonesa. El club assegura que no té una oferta formal pel jugador del planter i, en qualsevol cas, no el deixarà marxar si el club castellanolleonès no arriba a un acord econòmic, com ja va passar l’estiu passat amb Julen Colinas.

Encara que el Lleida compta amb Rubio, sap que no pot descartar-se que acabi marxant del club, per la qual cosa també busquen al mercat laterals dretans, per si de cas. Una de les possibles opcions seria el canari Aythami Jesús Álvarez González, que actualment juga al Barakaldo i que el Lleida coneix prou bé, ja que es va enfrontar als blaus durant el play-off de l’estiu passat.

En el cas de Franco Turu Flores, té una oferta del Palència, equip del Grup 1 de la Segona divisió B. Encara que des del club s’afirma que l’acord de rescissió és imminent, el defensa argentí encara no ha firmat la liquidació. Un altre jugador que no seguirà, encara que el Lleida, al contrari que en el cas del Turu Flores, no n’ha dit res oficialment, és el davanter Guillem Martí, que ha firmat quatre gols. La seua destinació, com va informar SEGRE, seria la CE Mercadal.

tracking