SEGRE

HOQUEI NACIONAL CATALANA FEMENINA

El Vila-sana fitxarà una argentina per anar a l'OK Lliga

L’equip del Pla d’Urgell, segon, rep aquest diumenge el líder Girona

Un dels partits del Vila-sana d’aquesta temporada.

Un dels partits del Vila-sana d’aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CP Vila-sana negocia el fitxatge d’una davantera argentina amb l’objectiu de consolidar l’equip en el seu intent d’ascendir a l’OK Lliga femenina d’hoquei, categoria en la qual no hi ha hagut mai un equip lleidatà. “Tenim converses molt avançades amb una jugadora que ens pot ajudar a ser encara més competitives”, explicava el president del club del Pla d’Urgell, Ramon Porta.

L’argentina, que seria la primera jugadora estrangera en la història d’aquest jove club, fundat fa catorze anys, és una petició del tècnic de l’equip, Jordi Capdevila. “L’entrenador ens ha demanat un fitxatge perquè creu que l’equip necessita més competitivitat en els entrenaments. Volia que fos una jugadora de nivell i com que ara, segons la reglamentació, no podem incorporar jugadores catalanes o espanyoles perquè som fora de termini, hem buscat a l’estranger”.

Es tracta d’una jugadora internacional i el club no vol revelar el seu nom fins que no estigui tancada l’operació. “Ella ja ens ha dit que sí i ara ja negociem els últims detalls. Vindrà en principi només per jugar, s’allotjarà amb una família de Vila-sana i si vol que l’ajudem a trobar feina, també ho farem”, afegeix. En principi, el fitxatge seria només fins a final de temporada, perquè “la idea del club continua sent comptar amb gent de la casa, però ara creiem que aquest fitxatge serà positiu. Compta, a més, amb el vistiplau de les cinc jugadores més veteranes del club, que també hem consultat”.

L’equip es juga aquest diumenge el liderat a la Nacional Catalana, categoria que és l’avantsala de l’OK Lliga i en la qual l’any passat van quedar segones, a un punt del Sant Cugat, que va ser qui va ascendir. Aquest diumenge, a les 18.30, reben a Vila-sana el líder, el Girona, que té tres punts més i que atraparan si guanyen. L’equip s’ha classificat per segon any per a la Copa Generalitat.

tracking