SEGRE

ESQUÍ DE MUNTANYA COMPETICIÓ

Kilian Jornet 'fitxa' per l'Ekke

Disputarà la temporada hivernal amb llicència de l’entitat lleidatana || A l’estiu entrarà a formar part del Club Cerdanya Pirineu, en fase de constitució

Kilian Jornet ha guanyat les dos últimes edicions de la Font Blanca.

Kilian Jornet ha guanyat les dos últimes edicions de la Font Blanca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Kilian Jornet, vigent campió de la Copa del Món d’esquí de muntanya tant en la modalitat individual com de la Vertical Race, afrontarà la temporada hivernal amb llicència de l’Associació Esportiva Ekke Lleida. L’entitat lleidatana es va oferir a acollir el premiat esquiador de Bellver al seu equip de competició, sense cap contraprestació, mentre s’acaba de constituir el nou club que impulsen, entre d’altres, la seua mare, Núria Burgada, i que estarà operatiu en els propers mesos sota el nom de Club Cerdanya Pirineu.

Kilian ja va competir amb llicència de l’AE Ekke en els Campionats de Catalunya d’esquí de fons que va guanyar fa una setmana a la Molina.

L’esquiador de Bellver començarà la defensa del títol aquest cap de setmana en terres andorranes

L’esquiador de Bellver, que ha passat una llarga temporada entrenant-se a Noruega, obrirà la temporada internacional aquest cap de setmana a l’estació andorrana de Vallnord amb la disputa de la Font Blanca, prova inaugural de la Copa de Món d’esquí de muntanya que ha guanyat en les dos últimes edicions.

En la llista d’inscrits destaca la presència del podi sènior masculí del 2016, tant de la Individual com de la Vertical. Així, a més de Jornet, hi haurà l’italià Michele Boscacci i els suïssos Werner Marti i Remi Bonnet, a banda del gironí Marc Pinsach, el francès Bob Mardion i l’alemany Anton Palzer.

D’altra banda, en la categoria femenina també hi haurà representació lleidatana amb la presència de la igualadina establerta a l’Alt Urgell Laura Orgué, que ja va guanyar la Font Blanca l’any passat.

tracking