SEGRE

DEPORTES

“L’objectiu és guanyar a Anoeta”

Luis Enrique veu “més a prop” la victòria al camp de la Reial || Torna Piqué i no viatgen Ter Stegen i Aleix Vidal

Messi i Arda Turan, en un dels entrenaments del Barcelona d’aquesta setmana.

Messi i Arda Turan, en un dels entrenaments del Barcelona d’aquesta setmana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, va assegurar ahir que l’objectiu de cara al partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra la Reial Societat a Anoeta (2.15/GolTV) “és guanyar” per assestar el que seria un “cop important” a l’eliminatòria, si bé va recordar que a l’equip blaugrana no se li dóna bé l’estadi txuri-urdin i que hauran de rendir al màxim.

Després de no guanyar en les últimes vuit visites, va afirmar que “només sé que és més a prop el dia en què guanyarem allà. Potser passen 20 anys més, però està més a prop, segur”.

El preparador asturià es va desfer en elogis cap al conjunt que dirigeix el seu amic Eusebio Sacristán, especialment per la pressió alta i la recuperació després de pèrdua, que sempre els causa molts problemes en cada visita a Sant Sebastià.I encara que es tracti d’una eliminatòria a anada i tornada, creu que això no variarà el plantejament d’avui a Anoeta: “No canvia res. En cap eliminatòria, ja sigui de Copa o de Champions, no plantegem un partit pensant que n’hi haurà un altre de tornada, sinó que ho fem sempre amb l’objectiu de guanyar i ser millor que el rival al llarg dels noranta minuts.”

El tècnic va tornar a deixar fora de la convocatòria el defensa Aleix Vidal, després de destacar aquesta vegada la seua actuació en l’últim partit de Lliga a Las Palmas.“Crec que només em deixen convocar-ne divuit. Algú s’ha de quedar fora, però això no canvia les meues paraules sobre Aleix per a res”, va explicar. També queda fora el porter Ter Stegen i Mathieu, mentre que torna Piqué.

De Rakitic va dir que “és exemplar, com a persona és de 10 dins i fora del joc, la resta dóna per a moltes portades però no donaria importància a les declaracions”, en relació que el croat va dir a France Football que es “tiraria per un pont sense dubtar-ho” pel tècnic. “Potser me’n vaig sol al pont”, va fer broma l’asturià.

Messi i Arda Turan, en un dels entrenaments del Barcelona d’aquesta setmana.

Messi i Arda Turan, en un dels entrenaments del Barcelona d’aquesta setmana.

tracking