SEGRE

BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça reacciona davant l’Efes liderat per Faverani i Koponen

El brasiler va firmar un debut estel·lar i el finès, letal en el triple

Faverani, defensant Dunston, va firmar un gran debut.

Faverani, defensant Dunston, va firmar un gran debut.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona Lassa va superar ahir l’Anadolu Efes Istanbul (89-78) al Palau Blaugrana en un partit sofert en el qual per diversos moments va veure perillar aquest triomf vital i cabdal que finalment va firmar, gràcies a un debut per emmarcar del pivot Vítor Faverani, substitut de l’acomiadat Dorsey, i al gran encert en els triples, que li permet enganxar-se al play-off.

Arribar i moldre; així va ser el debut del pivot brasiler amb el Barça. La seua arrancada va ser tremenda i va estar enorme en el moment clau, i amb els seus 18 punts i 8 rebots podrà dir que va ajudar el seu equip, de bon començament –va començar a entrenar-se dilluns passat–, a continuar en la lluita per seguir vius a l’Eurolliga guanyant un rival directe, ja que l’Efes està ara amb el mateix balanç de 8-10 que els blaugranes, però amb millor average particular els de Georgios Bartzokas.

Va brillar Faverani, però també ho va fer Petteri Koponen (20 punts), liderant el joc exterior amb un determinant 6 de 8 en triples, i un Víctor Claver que va aportar 15 punts en atac i molta presència física a tota la pista, una cosa gairebé inèdita en el de València des que va fitxar pel Barça.

També Faverani va demostrar que pot aportar en defensa, amb un tap enorme i domini en el rebot. Tret del lapsus que va permetre a Efes donar l’ensurt, remuntant 12 punts, el Barça va enfilar un camí que el pot portar a ser més regular en la competició i a continuar somiant a accedir als quarts de final, un objectiu que continua lluny.

tracking