SEGRE

TENIS OPEN D?AUSTRÀLIA

Nadal accedeix a tercera ronda amb autoritat i Djokovic cau eliminat

El serbi va perdre contra el 117 del rànquing mundial

Novak Djokovic es lamenta després de fallar un punt davant de l’uzbek Denis Istomin.

Novak Djokovic es lamenta després de fallar un punt davant de l’uzbek Denis Istomin.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal es va classificar ahir amb autoritat per a la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia, primer Grand Slam de la temporada, després de derrotar el xipriota Marcos Baghdatis en tres sets (6-3, 6-1 i 6-3). Va dominar totes les facetes del joc i va exhibir aquella intensitat que ofega punt a punt qualsevol rival.

La sorpresa de la jornada va ser la prematura eliminació de Novak Djokovic, campió en sis ocasions i defensor del títol els dos últims anys, que va caure davant del 117 del rànquing mundial. El serbi, segon cap de sèrie, va sucumbir davant l’uzbek Denis Istomin en quatre hores i 48 minuts per 7-6 (10), 5-7, 2-6, 7-6 (5) i 6-4. Aquesta derrota marca un abans i un després en la seua carrera a Melbourne, on mai fins ahir havia caigut abans de la tercera ronda.

També van passar Carreño, Ferrer i Bautista. Els dos últims s’enfrontaran per un lloc a vuitens

Va ser una jornada de ple per a l’Armada espanyola, ja que Roberto Bautista, David Ferrer i Pablo Carreño també van superar els seus segons partits, la qual cosa assegurarà un representant en els vuitens de final, ja que el castellonenc i l’alacantí d’enfrontaran en la tercera ronda. Bautista va seguir ferm i després del bon debut a Melbourne Park també es va desfer del japonès Yoshihito Nishioka, al qual va batre en tres sets per 6-2, 6-3, 6-3 en una mica més de dos hores. El castellonenc buscarà ara igualar els vuitens de final del 2014 i el 2016, per a la qual cosa haurà de deixar fora David Ferrer, quart finalista l’any passat i que ahir va tenir més conflictes dels previstos per batre el nord-americà Ernesto Escobedo en quatre mànegues (2-6, 6-4 i 6-4, 6-2). Finalment, Carreño també va passar ronda amb una sòlida victòria davant del britànic Kyle Edmund (6-2, 6-4 i 6-2), i ara se les veurà amb el botxí de Novak Djokovic.

tracking