SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Luis Enrique: “Ningú es pot assemblar a Iniesta”

Davant de la seua absència, el tècnic assegura que té variants avui amb l’Eibar

Luis Suárez, Neymar, Piqué i Messi durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Luis Suárez, Neymar, Piqué i Messi durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique, satisfet amb la dinàmica de resultats, encara el partit d’avui (20.45, Movistar Partidazo) a Eibar amb la important baixa d’Iniesta i, precisament, el capità va ser protagonista de la prèvia del tècnic del Barça. “Cap jugador s’assembla a Iniesta, ni de la plantilla ni del futbol mundial, aquest és el problema. Tinc molt bons perfils de jugadors en aquesta posició, tots amb la possibilitat d’aportar moltes coses ofensivament i defensivament, però que s’assembli a Andrés no he vist ningú al món”, va manifestar.

Així, André Gomes podria ser, com va passar a Anoeta davant el Reial Societat, el que rellevés el manxec, però és una cosa que depèn “de l’estat de forma” dels jugadors en el moment exacte del partit, i és ell el que té l’última paraula. “Normalment el que decidim va en funció del partit, del rival i de l’estat de forma dels jugadors. Tinc molts jugadors en aquesta posició i no n’hi ha un davant dels altres, el rendiment marca que un tingui més o menys minuts, són diversos factors”, va admetre.

“Hem estat buscant una dinàmica positiva llarga, esperem que hagi començat per pressionar”

La sanció de Mascherano obligarà Luis Enrique a situar Umtiti i Piqué al centre de la defensa

A més, espera que la ratxa blaugrana s’allargui. “Hem estat buscant una dinàmica positiva llarga, esperem que hagi començat per poder fer pressió al Madrid”, va afegir.

Aquesta situació a la plantilla suposa que tant Aleix Vidal, que va firmar un enorme partit davant el Las Palmas, i Mathieu formin part de l’expedició del Barça que posarà el rumb cap a Eibar aquest mateix matí. La llista de convocats del Barça per al matx d’avui a Ipurua està formada per Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Luis Suárez, Messi, Neymar, Alcácer, Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

tracking