SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Muguruza passa amb autoritat a quarts i Murray cau eliminat

Federer va batre en cinc sets Kei Nishikori

Garbiñe Muguruza va accedir als quarts de final d’Austràlia per primera vegada en la seua carrera.

Garbiñe Muguruza va accedir als quarts de final d’Austràlia per primera vegada en la seua carrera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza va passar ahir als quarts de final de l’Obert d’Austràlia al derrotar amb autoritat Sorana Cirstea, en una jornada en la qual els dos números u del món, l’escocès Andy Murray i l’alemanya Angelique Kerber, es van acomiadar del torneig. A més, Roger Federer es va desfer de Nishikori en cinc sets.

Garbiñe Muguruza va vèncer la romanesa Sorana Cirstea en dos sets (6-2 i 6-3) i és l’única de les quatre espanyoles que van anar a Melboure que segueix en lliça. Aquesta és la primera vegada que la hispanoveneçolana arriba als quarts d’Austràlia, on es trobarà la nord-americana Coco Vandeweghe, que es va imposar contra tot pronòstic al cap de sèrie número u del torneig, l’alemanya Angelique Kerber. La vigent campiona i número u mundial no va estar a l’altura i va cedir en dos sets (6-2 i 6-3) davant de Vandeweghe, que ocupa el número 35 del rànquing femení.

La primera cap de sèrie femenina, Angelique Kerber, també va dir adéu en els vuitens de final

En el quadre masculí, la gran sorpresa del dia va ser la derrota del britànic Andy Murray davant de Mischa Zverev, número 50 en el rànquing ATP, per quatre sets (7-5, 5-7, 6-2 i 6-4). Amb un joc basat en servei i volea, l’alemany va desarmar Murray i el va fer fora del primer Grand Slam de la temporada, igual com Istomin ho va fer amb Djokovic uns dies enrere. El que segueix en lliça i amb un quadre molt més favorable és Roger Federer, que va doblegar en cinc sets i després d’un autèntic partidàs el japonès Kei Nishikori 6-7 (4), 6-4, 6-1, 4-6 i 6-3. Van passar també a quarts el suís Stan Wawrinka, que va derrotar en tres ajustats sets Andrea Seppi (7-6, 7-6, 7-6) i el francès Jo-Wilfried Tsonga, que va vèncer Daniel Evans en quatre sets (6-7, 6-2, 6-4 i 6-4).

tracking