SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Busquets, amb esquinç de turmell, baixa dos setmanes

Tot i que el club no ho precisa, es perdrà Copa amb la Reial i Lliga amb el Betis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del FC Barcelona Sergio Busquets té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, fruit d’una acció en els primers instants del partit contra l’Eibar a Ipurua (0-4), que li suposarà una baixa de dos setmanes, encara que el club blaugrana no n’ha concretat el període de baixa.

Busquets va disputar una pilota dividida que es va acabar amb una entrada del central argentí de l’Eibar Gonzalo Escalante, que va acabar doblegant el turmell al jugador blaugrana. Després de ser atès a la gespa d’Ipurua, Busquets va acabar sent retirat en llitera i substituït per Denis Suárez.

Els serveis mèdics del Barça ja van apuntar diumenge a la nit aquesta lesió al turmell, que es va confirmar ahir després d’una exploració que li van fer al jugador en un centre mèdic de Barcelona. Els primers xocs que es podria perdre el centrecampista blaugrana seran els que juga el Barça aquesta setmana, el partit de tornada de la Copa del Rei aquest dijous contra la Reial Societat al Camp Nou i el de Lliga diumenge al camp del Betis.

La baixa de Busquets se suma a l’absència d’Andrés Iniesta, que en l’anada contra la Reial Societat va ser substituït durant el primer temps per problemes al soli. Iniesta es va perdre el partit d’Eibar i no està descartat per a la tornada de la Copa al Camp Nou. Amb la seua baixa el Barcelona es trobaria amb un centre del camp força minvat per poder defensar el 0-1 de l’anada.

Aquesta temporada Busquets ha disputat 27 dels 32 partits que ha jugat el Barça i només se n’ha perdut dos de la Lliga.

tracking