SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS NACIONAL CATALANA

El Vila-sana se situa per primer cop líder a la Lliga

Va derrotar el Girona, amb què està empatat

L’equip del Pla celebra un dels gols davant del Girona.

L’equip del Pla celebra un dels gols davant del Girona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El CH Vila-sana, que afronta la tercera temporada consecutiva a la Primera Nacional Catalana, l’avantsala a l’OK Lliga femenina, va fer aquest diumenge passat un pas més en l’objectiu d’ascendir a la màxima categoria amb la gran victòria sobre el Girona, per 5-3, un triomf que li permet liderar la categoria per primera vegada en la seua història. Les lleidatanes, acompanyades per més de 400 espectadors, van donar bon compte d’un dels principals favorits a l’ascens i tanca la primera volta al capdavant de la taula. “L’equip ha estat fantàstic. Aquesta temporada estan molt forts i ho estan demostrant en cada partit, sent molt competitives”, va indicar el president, Ramon Porta.

L’equip d’aquesta campanya està compost per una sola jugadora sènior, la capitana Maria Porta, les juvenils Anna Ferrer, Victoria Porta, Mar Franci i Carla Arenas, i les infantils Laura Porta i Laia Cid, per bé que aquesta setmana s’oficialitzarà la incorporació d’una internacional argentina amb vista a atacar l’ascens a l’OK Lliga. El club, que ja ha arribat a un acord amb ella, no vol revelar-ne el nom fins que aquesta tingui el trànsfer internacional per poder jugar.

D’altra banda, el Vila-sana ja coneix el rival contra el qual s’enfrontarà a la Copa Generalitat, que es disputarà el 28 de gener a Sant Sadurní. L’equip del Pla debutarà davant de l’Igualada, que va aconseguir el bitllet diumenge passat.

tracking