SEGRE

DEPORTES

Mollerussa acull una fase prèvia de la Danone Cup

Diumenge amb 24 equips de Lleida, Tarragona i Andorra de categoria alevina || Hi ha quatre places per a la fase catalana del 21 de maig

La presentació del torneig va tenir lloc ahir a Mollerussa.

La presentació del torneig va tenir lloc ahir a Mollerussa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital del Pla d’Urgell tornarà a ser seu aquest diumenge, per segon any consecutiu, d’una fase prèvia de la Danone Nations Cup. Un total de 24 equips de futbol de categoria alevina, setze de la província de Lleida, set de la de Tarragona i un d’Andorra participaran en aquest torneig. Dos seran de la capital del Pla d’Urgell.

Els primers dotze equips jugaran al matí, des de les 9.00 fins a les 13.00, quan tindrà lloc la primera de les finals. Per la seua banda, els altres dotze competiran entre les 14.00 i les 18.00 hores, i donaran pas també a la final entre els guanyadors.

Els quatre primers classificats aniran a la final regional de Catalunya que es disputarà el 21 de maig a la Ciutat Esportiva Dani Jarque del RCD Espanyol, a Cornellà. La presentació de la fase prèvia de Mollerussa va tenir lloc ahir a l’ajuntament amb la presència de l’alcalde, Marc Solsona; el president i vicepresident del CFJ Mollerussa, Robert Ortega i Francesc Mir; i el regidor d’Esports, Bernat Díaz.

Diumenge passat es va disputar la primera fase prèvia catalana a Parets del Vallès, i els quatre equips classificats van ser el CF Parets, el C Gimnàstic Manresa, l’Igualada CF i la CE Mercantil.

Aquesta competició es disputa a nivell mundial amb la participació d’equips de més de trenta països. El vigent campió mundial és el Sevilla.

tracking