SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

“Seria un error pensar que ja està fet”

Luis Enrique avisa que “cal sortir a guanyar el partit” || Assegura que serà clau superar la pressió del rival

Luis Suárez, Leo Messi i Neymar, ahir durant l’entrenament.

Luis Suárez, Leo Messi i Neymar, ahir durant l’entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va assegurar ahir que seria “un gran problema” si s’enfronten avui (21.15/ beIN LaLiga) a la Reial Societat caient en l’“error” que ja són a les semifinals de la Copa del Rei i que per això l’objectiu és “anar a buscar la victòria”, malgrat tenir un 0-1 favorable de l’anada de quarts a Anoeta, deixant clar que espera un partit “difícil” davant d’un conjunt donostiarra que no té res a perdre i que buscarà la remuntada. L’asturià va recordar que “sempre” els ha costat guanyar la Reial Societat a Anoeta per reforçar que no serà fàcil seguir vius a la Copa. “Ara tenim la possibilitat d’anar a semifinals però fent un bon partit. La Reial no té res a perdre, només pot guanyar coses, són partits que presenten una dificultat que hem de resoldre”, va reconèixer.

Per això, espera una pressió alta dels donostiarres i superar-la serà clau. “Quan no tinguin la pilota serà quan més ens obligaran, ells basen el seu joc en la pressió tant quan juguen a casa com quan ho fan fora”, va apuntar, per afegir: “Al futbol no hi juguen màquines, són jugadors. Hi ha un treball darrere però després hi ha la presa de decisions dels jugadors, som bons i solem resoldre-ho, però té la seua dificultat. Que el rival et pressiona prop de la teua porteria significa que qualsevol robatori o pèrdua tindrà més risc. Superar la pressió va en funció del nostre nivell, del rival, i de les solucions que trobis.”

“Veig la mateixa fam i afany de títols i, de fet, veig que es reforça a cada temporada”, va dir el tècnic

Luis Enrique també va assegurar que veu el seu equip amb la mateixa fam d’aconseguir títols de sempre. “L’ambient, la disposició i l’actitud són les mateixes o van a més cada any, el mateix desig o afany o més gran. Veig la mateixa fam i afany de títols i de fet veig que es reforça a cada temporada”, va apuntar el tècnic asturià.

tracking