SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

Lleida, a l'olimpíada juvenil d'esquí

Gral Sellés, del Bellver, i Viladoms, del Copos aranès, seleccionats per competir a Turquia || Maria Iglesias i Maria Sellés, a prop del podi en l’Europeu

Maria Iglesias, la segona per la dreta, al podi d’honor de la prova disputada a Itàlia.

Maria Iglesias, la segona per la dreta, al podi d’honor de la prova disputada a Itàlia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’esquí lleidatà aportarà dos representants al European Youth Olympic Festival, l’olimpíada juvenil multiesportiva que es disputarà del 12 al 17 de febrer a Turquia. La Federació Espanyola d’Esports d’Hivern ha convocat Gral Sellés, del Club Esquí Bellver, que formarà part de l’equip de fons juntament amb l’aragonesa Alba Puigdefábregas; i Diego Viladoms, del Copos Ski Club de Betren, que competirà en la disciplina d’alpí juntament amb Maria Relat, del Club Alpí Núria de Masella.

La competició, específica per a atletes dels comitès olímpics europeus i sota la supervisió del COI, inclou nou disciplines esportives d’hivern (esquí alpí i fons, biatló, cúrling, patinatge artístic, hoquei sobre gel, snowboard, salt d’esquí i patinatge) i congregarà més de 800 atletes de quaranta països.

No obstant, el fet que la competició es disputi a Erzurum, una localitat de la part oriental de Turquia molt pròxima al conflicte que viu el país, podria provocar un canvi d’ubicació.

D’altra banda, el fons lleidatà va estar molt a prop dels llocs d’honor en el Trofeu Internacional Skiri, anteriorment denominat Topolino i considerat l’Europeu oficiós de la categoria U16, que es va disputar el cap de setmana passat a Castello di Fiemme, a Itàlia.

Maria Iglesias, de l’ANEC de la Val d’Aran, va ser la millor de l’equip espanyol amb el seu cinquè lloc, a només quinze segons de la guanyadora. Per la seua banda, Maria Sellés, del Bellver, va acabar novena, a mig minut, mentre que al seu torn Jaume Pueyo, del CEFUC, va acabar al lloc 19.

tracking