SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

L’aranesa Lydia Iglesias, al Mundial júnior de fons

Disputarà als Estats Units el seu primer campionat del món || L’aragonès Martí Vigo, de la UdL, completa l’equip espanyol

Lydia afronta la seua primera temporada a l’equip absolut.

Lydia afronta la seua primera temporada a l’equip absolut.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aranesa Lydia Iglesias i l’aragonès Martí Vigo, estudiant de la UdL, van viatjar ahir als Estats Units amb la selecció espanyola per disputar els Campionats del Món Júnior d’esquí nòrdic, que tindran lloc del 30 de gener al 5 de febrer a l’estació de Soldier Hollow i al Parc Olímpic de Salt Lake City, a l’estat de Utah.

L’esquiadora de l’ANEC, nascuda a Vielha fa 19 anys i que afronta la seua primera temporada a l’equip estatal absolut, va revalidar el mes de gener passat el títol de campiona d’Espanya, tant en tècnica clàssica com a esprint de la categoria U20, en els Estatals disputats a l’estació urgellenca de Tuixent-la Vansa.

L’aranesa, que afronta el primer Mundial júnior, debutarà dimarts vinent en la disciplina esprint, dimecres correrà els cinc quilòmetres en estil lliure i divendres competirà en el skiathlon, amb 5 quilòmetres en estil clàssic i 5 en lliure.

Per a Martí Vigo serà la seua tercera participació en els Mundials júnior després de Val di Fiemme 2014 i Rasnov 2016, i debuta dimecres en els 10 km lliure.

tracking