HOQUEI PATINS PRIMERA NACIONAL

L’Alpicat voreja la sorpresa davant del Palafrugell

David Ballestero controla la bola davant la pressió de Xavier Aldrich, jugador del Palafrugell.

L’Alpicat va ser molt a prop d’aconseguir la victòria davant el segon classificat, un Palafrugell que es va veure obligat a suar per arrancar un punt (4-4) gràcies a un gol de Pujol a 7 minuts del final. L’equip de Xavi Roy es va trobar aviat amb un gol de penal de Duran, tot i que va reaccionar ràpidament amb la primera diana de Zilken. El conjunt visitant va aconseguir avançar-se de nou en el marcador, gràcies al segon gol de Duran, però de nou l’Alpicat va establir l’empat amb un gol de Peralta. En uns minuts de màxima efectivitat per part dels dos equips, els lleidatans van capgirar l’electrònic, amb el 3-2 de Ballestero, encara que abans del descans el Palafrugell va tornar a establir l’empat amb el 3-3 de Brugué. En una segona meitat molt més tàctica, l’Alpicat va disfrutar de diverses ocasions per situar-se de nou al davant, fins que Dalmases va marcar el 4-3. Els lleidatans van defensar la renda, però finalment el Palafrugell, que venia de perdre el lideratge davant de l’Arenys, va marcar el 4-4 definitiu, sense poder resoldre l’Alpicat en els últims minuts per donar la sorpresa.