EL MILLOREL PITJOR

L’Alpicat s’allunya del descens

Un gol en el temps afegit del capità Gerard Garriga dóna tres punts d’or per als lleidatans || La intensitat i la bona col·locació defensiva van ser claus per aconseguir una victòria complicada

Els jugadors de l’Alpicat celebren un dels gols.

Triomf sobre la botzina de l’Alpicat al camp del Viladecans, gràcies a un gol del capità Gerard Garriga en el temps afegit (1-2). Amb aquesta victòria a domicili, l’equip lleidatà es dóna un respir a la taula ja amb 23 punts. Va arrancar el partit amb un ensurt per a l’Alpicat, quan una rematada de Roger al primer minut va acabar al fons de les malles, gol anul·lat per falta prèvia.

La resposta dels roig-i-negres va ser immediata, ja que als sis minuts un xut de Caste refusat per Santi el va aprofitar Vendrell per fer el primer gol de la tarda (0-1). Els del Baix Llobregat van provar d’empatar portant molt perill en un tret d’Erik al quart d’hora i el seu company Eric posaria les taules en el minut 22 al culminar una perfecta jugada de contraatac dels locals (1-1).

El matx va entrar en una fase d’alternatives amb una clara opció per a l’Alpicat a la mitja hora, una rematada d’Iván Romero que va sortir per sobre del travesser.

La segona meitat va arrancar amb més equilibri al centre del camp. El Viladecans intentava jugar la pilota basculant les bandes, mentre que l’Alpicat es posava la granota en una gran actuació defensiva. Els visitants arribaven en ràpids contraatacs i Gerard Garriga va rematar fora als deu minuts del segon temps una perfecta tramesa de Castelló. A poc a poc els locals anaven aconseguint el control del partit, creant oportunitats clares, que Crisos i la seua defensa van salvar en un gran treball. El Viladecans va cremar les seues naus en atac però no va acabar de trobar la manera de superar el seriós entramat defensiu lleidatà. Gerard Garriga avisaria per sobre del minut 90 amb una rematada des de lluny que no va trobar porteria. Dos minuts després, va arribar la jugada decisiva, quan una altra contra clara de l’Alpicat va acabar en rematada de Xavier Gomà que salvava el porter local en primera instància. El rebuig va anar a peus de Gerard Garriga, que no va perdonar i va fer l’1-2.

Una victòria de prestigi per als roig-i-negres al camp d’un rival directe, i que permet al conjunt d’Alpicat prendre’s un respir. Aquesta victòria és molt important després de les aconseguides pel Suburenc i l’Igualada.

“Podem guanyar qualsevol si continuem així”El tècnic de l’Alpicat, Jordi García Mena, es va mostrar molt satisfet després del partit i va resumir les possibilitats del seu equip: “És la nostra primera victòria a domicili, lluny de terres lleidatanes però jugant així, amb aquesta intensitat, podem guanyar qualsevol. Esperem repetir victòria la setmana que ve al Morell.” D’altra banda, el tècnic va destacar que “hem aguantat bé. Ells han portat el pes del partit però hem estat molt seriosos, recuperant pilotes i sortint al contraatac. Sabíem el potencial que tenen en el joc aeri i hem sabut aconseguir una victòria molt difícil i molt important per a nosaltres”.